PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30808}
7,9 35 tys. ocen
7,9 10 1 34570
8,9 49 krytyków
Stalker
powrót do forum filmu Stalker

Brakuje jeszcze tak samo udanego komiksu. Na razie na każdym polu wychodzą bardzo dobre rzeczy. Skończyłem teraz gierkę i warto tak samo obejrzeć lub przeczytać jak i pograć.

ocenił(a) film na 10
grzegorz_cholewa

To Fakt... całe uniwersum Stalkera trzyma poziom... i co ciekawe, każde medium przedstawia nam ten świat zgoła odmiennie (chodź gra odstaje najbardziej)... Komiks byłby mile widziany. A na razie pozostaje czekać na S.T.A.L.K.E.R.A 2... Ciekawe co on nowego wniesie do świata.

ocenił(a) film na 10
szczepan600

Wielkie obszary plus więcej elementów przetrwania, tj. RPG, niż FPS. Grać będziędziemy Strielokiem, mają się pojawić kolejne laboratoria klasy X, na dodatek nowy silnik graficzny. Jest na co czekać, nieoficjalnie datę premiery podaje się styczeń 2012.

szczepan600

Podobno równo z premierą gry ma się ukazać nowy film oraz serial.

0wner2

Też o tym czytałem.

użytkownik usunięty
grzegorz_cholewa

Gra jest nuuudnnaaaa :O

Czemu?

użytkownik usunięty
grzegorz_cholewa

Bo jak w nią gram, to się nudzę. :>

Wyczuwam zgrywę. :D

użytkownik usunięty
grzegorz_cholewa

Nie. Nie przepadam za nią, bo za nią nie przepadam. Tak powiedziałem, coby się rozmowa jakoś kleiła dalej.

Ja jednak ją w tym momencie przerwę.

użytkownik usunięty

:A

OMG, gra jest arcydziełem (oczywiście tylko 1 część). Takiego klimatu nie ma żadna inna.

użytkownik usunięty
0wner2

Stuprocentowy brak zgody. ^^

Można i tak :P

ocenił(a) film na 7
grzegorz_cholewa

Książka i film tak, średnia gra już raczej niekoniecznie. Chociaż klimat ma. Za pierwszym razem, jak się jest strachliwym i ciekawym. Potem nuda. O innych przywarach pisać nie będę...