4,2 6,0 tys. ocen
4,2 10 1 6009
Stan Helsing
powrót do forum filmu Stan Helsing

Film jest mocno nierówny. Przesadnie obrzydliwy a jednak potrafi człowieka rozbawić. Parodia nie jednego ale całej grupy kultowych serii Horrorów wyszła twórcom całkiem nieźle. Śmiechu jest tu dużo i o to właśnie chodzi niestety nie jest to humor wysokich lotów. Poza tym jak napisałem film jest nierówny, całość akcji rozkręca się a widz jest bombardowany coraz zabawniejszymi gagami jednak ten rozpęd nie trwa cały czas i do finału gdzie oczekiwałoby się czegoś naprawdę przezabawnego humor się w filmie wyczerpuje. Końcówka nie należy więc do udanych. Muzyka dobrze współgra z filmem. Aktorsko jest to raczej średni poziom nie raz za bardzo chodziarscy poniżej średniej.

Mimo wszystko jednak komedia bawi więc spełnia swoją podstawową rolę, gdyby poprawić finał tytuł ten mógłby stać się nawet jedną z najlepszych komedii naszych czasów a tak jest to jedynie 8/10.

ocenił(a) film na 6
SirDrX

A mi osobiście także parodia sie bardzo podobała. Jesli ktos jest typowym kinomaniakiem/telemaniakiem i potrafi skojarzyć wątki z innych filmów to myslę, że filmik mu się spodoba...Ja się ''odmóżdżyłam'' przy nim, może nie do łez - ale uśmiałam jak nie wiem co, fabuła tez niczego sobie. Film na miarę starych dobrych parodii to może i nie jest, ale mozna go zdecydowanie obejrzeć!!! 6/10

ocenił(a) film na 7
Milagros1986

Nawet nawet , szczerze mówiąc myślałem , że będzie gorszy ale myliłem się . Fajnie sparodiowali Freddiego "bling bling "
Lepiej ogłądnąć se taką parodyjkę niż jakąś suchą komedie .