4,2 6,0 tys. ocen
4,2 10 1 6009
Stan Helsing
powrót do forum filmu Stan Helsing

...i jest nią Superhero Movie. Reszta, np. Meet the Spartans, Disaster Movie czy ten właśnie Van Helsing to beznadzieja. Daje dwójke a nie jedynke bo usiłując ratować film dali nawet ładne kobiety i przez 30 sekund całego filmu można nacieszyć oczy.

ocenił(a) film na 3
radlutek

Superhero był spoko i tu się zgodze. No ale Poznaj moich spartan też nie było złe. Po za tym te filmy nie powstają bo niosą mądrość ,a po to by być tak głupie ,że aż śmieszne

k18

Wiem wiem, aczkolwiek niektóre albo z tą głupotą przesadzają, albo po prostu żarty nie wychodzą :P

radlutek

Dokładnie zgodzę się z Tobą 2 można dać tylko jak ktoś lubi ładne aktorki. Film totalne nieporozumienie, nie rozbawił mnie ani razu, i może tylko 3 kwestie słowne w filmie można uznać za zabawne.

ocenił(a) film na 5
radlutek

Nie wiem co masz do poznaj moich spartan.... Śmieszny był. Oczywiście Superhero Movie jest jak najbardziej godny polecenia.

ocenił(a) film na 5
radlutek

Nie zgodzę siedo końca z tobą - dokładnie meet the spartans było niezłe, no i jednak dwie pierwsze części scary movie też zostały pominięte na twojej liście. Jest jeszcze dobra parodia Tucker & Dale vs Evil.