Bardzo fajna bajka. Te efekty,postacie i modele są niesamowicie wykonane xD UWAGA!
SPOJLER!
Tylko szkoda, że ten Hero zginął :C
Mi też się podobał, bardzo fajne animacje. Ja bym mu nawet dała 9 - gdyby tylko można było ocenić film, ale widocznie żaden łeb się nie interesuje Starship Troopers, więc mają to gdzieś.
Zasłużona 9 i zgadzam się śmierć Hero była bohaterska. Ale też śmierć Trhing czy jak miała ta snajpierka
Po pierwsze to nie bajka tylko animacja.
I jak masz opisywać fabułe to w tytule wpisz ze spoiler a nie w tresci i zaraz pod tym jak było. Przez takich tępaków jak ty sporo ludzi stracą przyjemność z oglądania. A jak musisz to wyp na FB
ludzie tacy jak tihomax to prawdziwy smród i brud wszystkich stron tylko by ryja drzeć:/
Święta racja :/ @Tihomax tam nie było tata tylko ta, ta xD Jak nie wiesz co to znaczy to zapraszam do biblioteki lub słownika. Jak ci coś nie pasi z mą wypowiedzią to idź se gdzieś indziej a nie kurde tylko zaśmiecasz wypowiedź swoją głupią, nic nie wartą gadaniną :/
Ok piszcie co chcecie, ale nie psujcie ludziom filmów.
btw strasznie łatwo was sprowokować, problemy w domu?
Zachowaj swoje chamskie maniery dla siebie,to ty najwyrażniej masz problemy w domu,czyżbyś był z degrengolady społecznej?
skoro zwracasz się do mnie to chyba jednak mój. Chyba ze mam cię ignorować? jak wolisz?
zasłużona 9! prawie tak dobry jak oryginalni "żołnierze kosmosu"... a w każdym bądź razie w złożoności fabuły.
Doskonałe połączenie możliwości animacji z dobrym scenariuszem
Uzupełnienie: czego się mieliśmy spodziewać skoro producentem wykonawczym był Casper Van Dien - oryginalny Rico z "space Troopers" 1997 roku!!!
Szkoda tylko, że ani twarzy, ani głosu nie dał. To by było lepsze niż jakieś tam jego nazwisko gdzieś na zapyziałym końcu napisów.