Starship Troopers: Inwazja

Starship Troopers: Invasion
2012
6,3 3,3 tys. ocen
6,3 10 1 3264
Starship Troopers: Inwazja
powrót do forum filmu Starship Troopers: Inwazja

8/10

ocenił(a) film na 8

Bardzo fajna bajka. Te efekty,postacie i modele są niesamowicie wykonane xD UWAGA!
SPOJLER!
Tylko szkoda, że ten Hero zginął :C

Laska2343

Ja bym dał nawet 9/10 ;)

ocenił(a) film na 8
Galeon

Hehs cieszę się xDD

Laska2343

Mi też się podobał, bardzo fajne animacje. Ja bym mu nawet dała 9 - gdyby tylko można było ocenić film, ale widocznie żaden łeb się nie interesuje Starship Troopers, więc mają to gdzieś.

ocenił(a) film na 8
VolfinaDeVolf

Zasłużona 9 i zgadzam się śmierć Hero była bohaterska. Ale też śmierć Trhing czy jak miała ta snajpierka

maciejerzy

Nie spojleruj, człowieku, bo cię ludzie zagryzą.

ocenił(a) film na 9
Laska2343

Po pierwsze to nie bajka tylko animacja.
I jak masz opisywać fabułe to w tytule wpisz ze spoiler a nie w tresci i zaraz pod tym jak było. Przez takich tępaków jak ty sporo ludzi stracą przyjemność z oglądania. A jak musisz to wyp na FB

ocenił(a) film na 8
tihomax

ta,ta... pozdro :D

ocenił(a) film na 9
Laska2343

nie jestem twój tata

ocenił(a) film na 9
tihomax

ludzie tacy jak tihomax to prawdziwy smród i brud wszystkich stron tylko by ryja drzeć:/

ocenił(a) film na 8
Rezyser Na Bezrobociu

Święta racja :/ @Tihomax tam nie było tata tylko ta, ta xD Jak nie wiesz co to znaczy to zapraszam do biblioteki lub słownika. Jak ci coś nie pasi z mą wypowiedzią to idź se gdzieś indziej a nie kurde tylko zaśmiecasz wypowiedź swoją głupią, nic nie wartą gadaniną :/

ocenił(a) film na 9
Rezyser Na Bezrobociu

Ok piszcie co chcecie, ale nie psujcie ludziom filmów.

btw strasznie łatwo was sprowokować, problemy w domu?

tihomax

Zachowaj swoje chamskie maniery dla siebie,to ty najwyrażniej masz problemy w domu,czyżbyś był z degrengolady społecznej?

ocenił(a) film na 9
sense2u

odkopałeś temat sprzed ponad miesiąca. Aż tak ci się nudzi?

tihomax

A co ma piernik do wiatraka?Będe pisać gdzie mi się podoba,nie twój interes.

ocenił(a) film na 9
sense2u

skoro zwracasz się do mnie to chyba jednak mój. Chyba ze mam cię ignorować? jak wolisz?

ocenił(a) film na 9
Laska2343

zasłużona 9! prawie tak dobry jak oryginalni "żołnierze kosmosu"... a w każdym bądź razie w złożoności fabuły.
Doskonałe połączenie możliwości animacji z dobrym scenariuszem

ocenił(a) film na 9
llnk

Uzupełnienie: czego się mieliśmy spodziewać skoro producentem wykonawczym był Casper Van Dien - oryginalny Rico z "space Troopers" 1997 roku!!!

ocenił(a) film na 6
llnk

Szkoda tylko, że ani twarzy, ani głosu nie dał. To by było lepsze niż jakieś tam jego nazwisko gdzieś na zapyziałym końcu napisów.

Laska2343

Naprawdę bardzo dobry scenariusz tej animacji. Czasami trochę denerwowała mnie mimika twarzy, powiewało sztucznością za bardzo. Co ważne, całość animacji niesamowita, tylko ruchy twarzy były czasami nienaturalnie wolne. Po kilku minutach da się przyzwyczaić. Reszta na plus.