7,7 2,3 tys. ocen
7,7 10 1 2287
Steins;Gate Fuka Ryōiki no Déjà vu
powrót do forum filmu Steins;Gate Fuka Ryōiki no Déjà vu

najlepsze Anime

ocenił(a) film na 5

no, bardzo się cieszę, bo serial był, moim zdaniem, najlepszą animą ever, mam nadzieję, że film będzie choć w 3/4 tak dobry :)

IrBisek

wiem, że to 'wiekowy' już komentarz, ale mam ochotę wydłubac sobie oczy łokciami, za kazdym razem, jak widzę, gdy ktoś odmienia słowo anime w ten sposob, anime jest rodzaju nijakiego: 'TO ANIME', nie ta anima, jak już *najlepszE animE ever

ocenił(a) film na 9
Christabell

Do głowy by mi nie wpadło, aby odmieniać słowo "anime" No, ale widać, że zdarzają się i tacy =]

ocenił(a) film na 8
dragonait

Cóż... Mi też nie, ale na to wygląda, że autor tego tematu jest właśnie takim "oryginałem".

ocenił(a) film na 8
Perenelle

Komuś się portale pomyliły, ten jest poświęcony filmom a nie poprawnej polszczyźnie. Jak już bawicie się w krytykę to zacznijcie od siebie. Mnie do głowy nie wpadło że można zacząć zdanie od "mi".

dragonait

są różne dewiacje

ocenił(a) film na 5
Christabell

cóż za odświeżenie komentarza, aż przyklasnąć, ale dziękuję za zwrócenie uwagi. To daje mi też jakiś powód do wypowiedzenia się co do samego Anime. Jest strasznie, nielogiczne i widać, że zrobione, na fali popularności samego serialu. Niestety poziom fabularny i logika, jakie przyświecały pierwowzorowi, rozpękły się niczym bańka mydlana. Szkoda, była nadzieja, pozostał niesmak!

ocenił(a) film na 8
IrBisek

Wybacz że po latach ale czy mógłbyś wytłumaczyć nieco. Czego anime brakuje względem pierwowzoru(którego nie znam) że spowodowało aż taką zmianę oceny?