PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693978}

Step Up: All In

Step Up All In
2014
6,6 32 tys. ocen
6,6 10 1 31687
5,2 4 krytyków
Step Up: All In
powrót do forum filmu Step Up: All In

mam pytanko, z trailera wynika iż Briana Evigan i Ryan Guzman będą "sparowani". wie ktoś coś
więcej w tym temacie?? czyli wynika iż wielkie miłości z poprzednich cześci Briana Evigan i Robert
Hoffman oraz Kathryn McCormick i Ryan Guzman poszły się jeb** ?? szczerze mówiąc jakoś
zniesmaczyło mnie to, że zawsze, w każdej cześci główni bohaterowie muszą być parą, a teraz
nagle robią 5 część i znowu główni bohaterowie muszą się w sobie zakochać i nieważne jest to, że
w poprzednich częściach byli tak bardzo zakochani w kimś innym.

maaajenka

Tak to jest cholernie nie sprawiedliwe :(

maaajenka

Mi też to nie pasuje

maaajenka

Widziałam tylko dwie pierwsze części, bo wyrosłam już z takich filmów i szczerze, to też mnie to zniesmaczyło, że Andie jest z kimś innym, a nie z Chase...Nie wiem po co oni nadal robią te części, jak są o tym samym. Ok taniec i muzyka są fajne, ale mogliby przewidzieć, że niektórych fanów, to zrazi, że dwie pary zostały rozbite i stworzona z nich inna.

maaajenka

Też liczyłam, że skoro w tej części jest Andie i Sean to będą również ich drugie połówki. Szczerze mówiąc nie lubię czegoś takiego w filmach. W 4 części Sean wielce walczył o Emily, a ona o niego, a teraz kicha? Taki sam zabieg zrobili w 3 i 4 części "Na ostrzu" :/ i w "Speed 2"... w "Miss Agent 2" chyba też o ile kojarzę bo lata temu to oglądałam. Ogląda człowiek film, kibicuje kiełkującemu uczuciu, w następnej części ma nadzieję na rozwój sytuacji, a tu robią jakiś misz-masz i uwierz tu człowieku w miłość po grób:P Dobrze, że chociaż wygląda na to, iż Moose i Camille nadal są razem.
Ciekawa jestem jak w tym wszystkim będzie z tańcem, bo wygląda na to, że będzie więcej show niż samego tańca oraz jak wypadnie Iza Miko, bo jak pierwszy raz zobaczyłam jej stylizację, to myślałam, że babka się z "Igrzysk śmierci" z tą stylówą urwała ;)

Lili89

Również mam takie zdanie.
W ,,Miss Agent 2'' Gracie nie jest z Ericem pomimo tego, jak walczyli o tą miłość. To samo w ,,Na ostrzu''- wielkie zakochanie, wielki koniec. Tutaj to samo- Sean już nie z Emily, Andy już nie z Chasem, więc... SPARUJMY ICH.
Kocham takie podejście

Ventum

A w ewentualnej kolejnej części niech Moose zakocha się w Andy, A Sean w Camille :P

Lili89

Robi nam się kolejna ,,Moda na sukces''...

ocenił(a) film na 10
Ventum

Dokładnie :(

ocenił(a) film na 7
maaajenka

We filmie jest to wyjaśnione.

matrix142

W jaki sposób? :P Walnij spoilerkiem :>

ocenił(a) film na 7
Artemisek

Napiszę Ci we wiadomości żeby innym nie spoilerować.

ocenił(a) film na 7
matrix142

Mi też napisz jak możesz.

matrix142

i mi!

ocenił(a) film na 6
weronika_hejabanana

To ja też poproszę ;)

ocenił(a) film na 6
tekla84

podbijam!

Dsquare

Ja również! ;)

madd19

ja również poproszę :)

ocenił(a) film na 6
majus1989

ja tez poprosze.

ocenił(a) film na 7
maaajenka

ja też poproszę

ocenił(a) film na 6
matrix142

Dzięki za wiadomość .;)

użytkownik usunięty
tekla84

Ja również poproszę

tekla84

Jak wszyscy chcą wiedzieć to ja też poproszę o wyjaśnienie :)

matrix142

To ja grzecznie również poproszę :)

Effy_skins

mogę też prosić o wyjaśnienie? :D

ocenił(a) film na 6
matrix142

szczerze to lepiej by było tu napisać;)

matrix142

Proszę o wyjaśnienie :-)

ocenił(a) film na 7
elena3

Emilly pojechała w tournee przez co zerwała z Seanem, a Andie i Chase pojechali w dwie różne trasy i ich związek nie przetrwał na odległość.

matrix142

Trochę to naciągane...Dzięki za odpowiedź.

ocenił(a) film na 6
elena3

tzn niby z życia wzięte, bo takie sytuacje się zdarzają. Ale jednak jak się ogląda jakiś film, jest wykreowana główna para, uczucie między nimi a do tego miłość do tańca, to człowiek tak wierzy w to idealne uczucie i związek, a tu tak widzów załatwić;/

matrix142

Ten temat jest oznaczony jako spoiler, więc spokojnie możesz tutaj napisać. Kto nie chce wiedzieć, to nie będzie wchodził, a mnie to też bardzo ciekawi.

matrix142

i mnie!

ocenił(a) film na 10
matrix142

Mi też napisz

maaajenka

Ojej to straszne, ja chyba tego filmu nie będę oglądał, bo mimo, że powinien być o tańcu, to dla mnie główny wątek miłosny tych par jest nie do przyjęcia. Ogłaszam bunt i foch!

ocenił(a) film na 6
forzamilan1

bunt i foch, popieram zdecydowanie;)

forzamilan1

Nie jest tak źle! Mi tam oni się podobają razem, choć lubiłam i Chase'a, i Emily.

ocenił(a) film na 9
forzamilan1

Wcale to nie jest strasznie, a w tym filmie wątek miłosny jest akurat mało rozwinięty.
Uwaga spoiler:
Mnie się ta część podobała bo w nie jako jednej pokazali, że dla tych ludzi liczy się taniec, czyli coś co kochają, a nie wygrana... Główne postaci pocałowały się w finałowej scenie, w ostatnich minutach filmu, wcześniej było napięcie, ale nie było to typowe zakochanie głównych bohaterów moim zdaniem.
Wciąż uważam, że to bardzo dobra część :)

ocenił(a) film na 7
forzamilan1

Serio? Stroicie fochy bo wzieli najlepszych tancerzy z poprzednich czesci.. a glowna parke stworzyli ppprzez rozdzielenie dwoch innych par? Litosci! To nie o to chodzi w tym filmie!
Mnie tam i Chace i Emily denerwowali i byli jednymi z gorszych tancerzy. Nie bede tesknila za nimi. I nawet ciesze sie bo Sean i Andie zaslugiaali na kogos lepszego

Dla mnie Step Upy to filmy o tancu, muzyce, pasji... ja sama mam dwie lewe nogi wiec moge podziwiac niesamowitych tancerzy dla ktorych to jest cale zycie. Watek milosny w tych filmach nie jst wazny.. przeciez schemat sie powtarza od 4filmow.
Fabularnie sie roznia, a kazda kolejna czesc coraz bardzie zadziwia choreografia. 4 wymiotla.... z 1nka sentyment i najlepsza fabularnie...
Z niiecierpliwoscia czekam na 5 az wyjdzie na dvd by moc spokojnie obejrzec w domu. Jakos nie lubie ogladac tanecznych w kinie.

maaajenka

Kurczę, nie mam zamiaru już tego oglądać. Najlepsze i najbardziej zapadające w pamięć były tylko 1 i 2a reszta jest tworzona na siłę... coraz bardzie niszczą i zacierają dobre wspomnienia o 1 i 2. Do tego teraz zaczęli rozbijać pa-ringi... co to to NIE!!!!

ocenił(a) film na 6
DaGaaaa_1714

a oglądałaś 4??

maaajenka

3 i 4 oglądałam i powiem krótko, nawet nie pamiętam o czym były, więc podsumowując - zwyczajna strata czasu na taki film.

ocenił(a) film na 6
DaGaaaa_1714

aha, aha. No mi 3 część się nie podobała, ale 4 tak. No jednak coś w tym jest, bo ja też najlepiej pamiętam 1 cześć.

ocenił(a) film na 3
maaajenka

4 część była moją ulubioną min. ze względu na to, że główni bohaterowie byli w sobie zakochani. 5 część popsuła wszystko.

ocenił(a) film na 6
patryszia_fw

właściwie w każdej części glównych bohaterów łączy jakieś uczucie, miłość itd. a Tu 5 część;/

maaajenka

Nie oglądałam jeszcze tego filmu, ale skoro rozdzielili Andy i Chase'a to strzelam za to wielkiego focha :P

ocenił(a) film na 6
Martitta_4

haha, zdecydowanie tak;)

ocenił(a) film na 10
maaajenka

Ja też powinni dać wszystkich tanerzy i zostawić ich miłosci w spokoju a nie rozpie*rdol itp.
Przecież nikt by sie nie obraził za to że nie będzie nowych miłości
Można było przecież rozwinąć ich miłości

ocenił(a) film na 9
Cupcake_Monster2001

Jak dla mnie samo zycie. Jak potrafi sława,rozbić związek jak każde w innym miejscu ma występy taneczne.że z czasem ta miłość zanika jak się ludzie nie widuja.i tak samo w życiu jak i w filmie.

ocenił(a) film na 6
maaajenka

Bo w życiu każdy tzw. związek trwa do samej śmierci, tak? To normalne, że ludzie się rozstają, więc dlaczego tu nie mogą?

ocenił(a) film na 6
maaajenka

a w szczególności że w filmie mają po 16 lat więc szczególnie te ich miłości raczej na pewno nie będą do końca życia, więc myślę, że to że zakochują się ponownie jest stanowczo normalne