Mój ulubiony film..po prostuuu kocham:))
O wiele lepszy niz pierwsza część..:P
No tak tylko że jest dużo pomyłek filmowych... słaby scenariusz ( no bo skąd oni wzieli tą Andy? ) Przyznaje są lepsze choreografie niż w pierwszej części no i więcej muzyki:) Ale scenariusz słaby. Oglądając ten film miałam wrażenie że to jest jakiś teledysk. No cóż ale to tylko moje przypuszczenia. Mogli zrobic remake że ta Kamil z pierwszej części idzie niby do tej szkoły ale cóź może zostawili taką opcje na później...:D ale to tylko moje przypuszczenia jak już mówiłam... ogólenie step up jest super!!! :D
bo ta andy to jego sasiadka niby z pierwszej czesci byl taki moment gdzies ze on mowi cos ze pamiea ja jak biegala w piluchach czy cos w tym stylu hehe :D pozdro
No właśnie i wszystko jej się udaje:D wpada w oko przystojnemu chłopakowi który jest oczywiście "gwiazdą szkoły" i bratem dyrektora. Żeby tak w życiu było to by było lux:D
ja bym nie miala nic przeciwko ... :) ale takie rzeczy tylko w erze albow step up :) poprostu idealy hehehe :)
Albo to że się dostała do tej szkoły dzięki interwencji Chase'a:) Nie no zaczynam sie czepiać szczegułów:D Dobra pozytywne myślenie:D film jest super:):)
to pozwól ze Cie poprawie .... :) film nalezy do tych dobrych hehe a muzyka wszystko nadrabia :) moze byc?? :)
Ja bym to tak ujeła: Film należy do przeciętnych ale muzyka wszystko nadrabia:P Nie wiem czy zauwarzyłeś ale w tańcu finałowym jest wiele pomyłek takie jak: znikające bluzy:D, ale taniec suuuuuuuuper:)
Oj to przepraszam. :D Nie zauważyłam:P Mam klapki na oczach chyba;) Jakby co to jestem Ewelina:)
od jak dawna jestes na fw?? moze pomozesz mi ogarnac te stronek :) jakos nie daje rady :)