PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

w ciekawostkach filmu pisze ze Andy była niby siostrą Tylera, no a przeciez nie była chyba??

Beatrice_3

Duże prawdopodobieństwo jest że Andie i Tyler jednak są rodzeństwem, gdyż Tyler w I części Step up jest w rodzinie zastępczej ( jest o tym mowa gdy ma rozprawę za rozbój, pyta sie sędzia gdzie są jego rodzice zastępczy, potem jak wraca do domu mowi do tego kolesia, że dostanie i tak czek ). Niestety w filmie nie ma o tym mowy ze nasi bohaterowie to rodzenstwo. A może to było tak ze matka Andie i Tylera umiera, Andie jest pod opieka matki przyjaciólki, a Tyler w związku z tym ze łamie prawo trafia do rodziny zastępczej........ to tyle wymysiłam. pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
Beatrice_3

Eee.No ja sądze że oni nie są rodzeństwem. Wilmie nie jest użyte słowo "siostro", ale tak na marginesie to w tamtych rejonech to jest jak "moja najlepsza kumpelko". Zreszta tyler mówi to Andie że "wciąż pamięta jak biegała w pieluchach po sąsiedztwie". Po za tym na takich osiedlach, na których oni mieszkają wszyscy dobrze się znają i są dla siebie pewnego typu rodziną".

ocenił(a) film na 7
Beatrice_3

Ona jest jego siostrą hmm... przyrodnią. Andie jest "kontynuacją" tej dziewczynki (ona była córką matki zastępczej Tylera), której Tyler uczył tańczyć na podwórku w jedynce (już wtedy wykazywała talent). Różnica taka, że w 1 części miała ona na imię Camille.