w ciekawostkach filmu pisze ze Andy była niby siostrą Tylera, no a przeciez nie była chyba??
Duże prawdopodobieństwo jest że Andie i Tyler jednak są rodzeństwem, gdyż Tyler w I części Step up jest w rodzinie zastępczej ( jest o tym mowa gdy ma rozprawę za rozbój, pyta sie sędzia gdzie są jego rodzice zastępczy, potem jak wraca do domu mowi do tego kolesia, że dostanie i tak czek ). Niestety w filmie nie ma o tym mowy ze nasi bohaterowie to rodzenstwo. A może to było tak ze matka Andie i Tylera umiera, Andie jest pod opieka matki przyjaciólki, a Tyler w związku z tym ze łamie prawo trafia do rodziny zastępczej........ to tyle wymysiłam. pozdrawiam:)
Eee.No ja sądze że oni nie są rodzeństwem. Wilmie nie jest użyte słowo "siostro", ale tak na marginesie to w tamtych rejonech to jest jak "moja najlepsza kumpelko". Zreszta tyler mówi to Andie że "wciąż pamięta jak biegała w pieluchach po sąsiedztwie". Po za tym na takich osiedlach, na których oni mieszkają wszyscy dobrze się znają i są dla siebie pewnego typu rodziną".