Wydaje mi się, przynajmniej ze zwiastuna, że to ona jest z niższych sfer. Czy przypadkiem to nie jest młodsza siostra Tylera(STEP UP)?
a wlasnie ze raczej nie jest. w opisach jest blad az glupio. on do niej w filmie nawet mowi 'twoja mama' a nie 'mama' czy 'nasza'. nic tam nie ma ze sa niby rodzenstwem no i mowi jej tez, ze pamieta ja z osiedla, podworka czy cos w tym stylu.
Nie wykluczone, ze są rodzeństwem. Może po prostu mają tego samego ojca, tylko matki inne... ja przynajmniej tak to zinterpretowałam...
A czy Tyler nie był czasem adoptowany? W Step up 1 miszkał w domu z małą Andie i tym czarnoskórym chłopczykiem. A dla niej to była widocznie biologiczna matka, dlatego Tyler w Step up 2 powiedział "Twoja mama..."
A tak przy okazji, film był świetny :)
trochę bez sensu... Jak już się tam pojawia Tyler to mogliby ich jakoś rodzinnie powiązać, tym bardziej że ona jest podobna do tej dziewczynki z pierwszej części.
To wszystko jest bardzo pomgatwane.Dziewczynka która była w pierwszej części,nazywała się Camille,ale nie nosiła nazwiska Gage jak Tyler,raczej bywała u niego w domu.Natomiast w tej części,Tyler nazywa przyjaciółkę jej matki,która się nią opiekuje,po imieniu:"Sara" więc napewno nie jest to jego matka a co za tym idzie,jego siostra.Dodam jeszcze,że Tyler mówi,że jedzie z Norą na turnee więc powiedzmy że w pierwszej części tamta dziewczynka miała hmm 10 lat,a teraz ma 18 więc wątpię że po 8 latach Tyler wygląda tak samo jak w pierwszej części i dopiero jadą z Norą na turnee.Zamotane?Strasznie :)
Mi sie wydaje że oni są przyszywanym rodzeństwem... Że ten Tyler był adoptowany przez mame Andie, a później jak jej mama umarła, to zaopiekowała się nią Sara. Bo Tyler powiedział, że Sara opiekuje się Andie, tak jak jej matka opiekowała się nim. Tylko dziwi mnie to, co mówi ta mała w pierwszej części jak przyszła do niego z tymi płatkami. Powiedziała, że mówiła mu, że ona ich lubi...
Skomplikowane to wszystko :D