PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

Jutro mam zamiar wybrac sie do kina na STEP UP 2. Chcialabym, zebyscie napisali jakąś rzetelną opinie czy warto:) Jedynka jakoś nie podbiła mojego serca (dałam chyba 6/10).
Przeczytalam kilka tamatów na forum, ale trudno coś powiedzieć po opiniach typu:
"1/10 totalne gówno"
"10/10 bobma taneczna, fantastyczny filmik".
Rozumiem, ze fabuła moze mnie nie powalić:)

Czy ktos jest w stanie wydac obiektywna opinie ta temat filmu? Z góry dziękuje:)

Pozdrawiam!

kate88_2

Moim zdaniem jednyka lepsza, ale to rzezc gustu. Film jest fajny.

ocenił(a) film na 5
kate88_2

Fabuła nie jest może zachwycająca, ale warto pójść do kina, żeby obejrzeć świetne popisy taneczne, super choreografie i fajną muzyke ;]
Mi sie film bardzo podobał i polecam.! ;D Uważam, że lepszy niż jedynka.

ocenił(a) film na 10
kate88_2

Mnie się bardzo film podobał. Może fabuła nie jest jakaś super, ale reszta, czyli taniec i muzyka są świetne i pod tym względem nawet lepsze od jedynki. Także moim zdaniem zdecydowanie warto go obejrzeć.

kate88_2

Pod względem fabuły 1. część jest lepsza, natomiast pod względem ilości tańca i układów choreograficznych itp lepsza jest 2. część - ale to tylko moje zdanie ;) Ja uwielbiam taniec więc ogólnie bardziej podobała mi się 2 :D aha .. i w 2 lepsza jest muzyka jak dla mnie :P Biorąc wsio ogółem warto wydać tych parę złotych na bilet. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
kate88_2

Jestem juz po obejrzeniu 2 częśći. Szczerze mówiąć 2 bardziej mi się podobała. Więcęj tańca, fajniejsza obsada, a co do fabyły...hhmm Nie będę się wypowiadać...Przecież wiecie:)

Pozdrawiam:)