PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

Nie przesadzajmy znowu mówiąc, że totalne dno... Można podejrzewać, że gdyby najpierw nakręcono The Streets a później Taniec Zmysłów to ten drugi Step Up uważany byłby za lepszy ale nikt nie krytykowałby tak mocno The Streets! Moim zdaniem jest ok!

Też sądzę, że jedynka była lepsza, ale druga część jest niewiele gorsza. Podoba mi się to, że jest jakieś nawiązanie do pierwszej części, postać Tylera, ta sama szkoła itd. Jest więcej tańca, ale tego "ulicznego",w pierwszej części pokazane jest połączenie stylów: z ulicy i tego standardowego, w drugiej chodzi chyba o to uwolnienie się, robienie tego co się kocha, ale w taki sposób, żeby nic narzuconego przez innych tego nie ograniczało. Dwójka też niesie ze sobą jakieś wartości i myślę, że chociażby dla samej muzyki i wspaniałego, momentami niesamowitego tańca warto ten film obejrzeć :)

ocenił(a) film na 2
Imogen

Dla mnie tez gorszy od jedynki. Po wielu pochlebnych opiniach nastawilam sie chyba na cos lepszego :( a StepUp2 okazal sie baeczka dla dzieci. To tylko moje zdanie oczywiscie ale uwazam ze 1 miala duzo lepszy klimat i byla lepiej dopracowana...