PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

Sczerze mówiąc przeliczyłam się co do tego filmu.
Pierwsza część 'Step up' była fantastyczna i o wiele ciekawsza. Co prawda muzyka z drugiej części była lepsza, ale to nie zmienia faktu, że 'Step up 2' nie jest zachwycający.

ocenił(a) film na 8
amelia_

Zgadzam się, pierwsza część była super, o wiele lepszy taniec. w "Step up 2" była już przesada, ale nie najgorszy... Z muzyka też się zgadzam, chociaż w pierwszej części też nie była zła. ;)

użytkownik usunięty
amelia_

A ja się nie zgodzę, ale to moje zdanie. Step up 2 było dla mnie zdecydowanie lepsze. Zarówno pod względem wystepów tanecznych jak i muzyki. Takie filmy mnie niesamowicie kręcą i wciagają w wir powtórnego oglądania :) A po obejrzeniu z zachwytem nawet największy leń nie będzie siedział w fotelu tylko ruszy tyłek do góry ;)

ocenił(a) film na 8

Kwestia gustu ;) Każdemu ma prawo podobać się coś innego :D Ja chyba jestem takim leniem .... że się nie ruszyłam na żadnym :D może, dlatego że to było w kinie :D

ocenił(a) film na 9
aga158_2

DLA mnie step up 2 jest lepszy (niz 1 czesc) w 2 jest wiecej tanca i ta czesc jest zywsza ... ale jak kto woli :)

meredith21

no ja wole 1. Gra aktorska w 1 napewno lepsza, fabula o niebo niebo lepsza niz w 2. W 2 lepsza muzyka a taniec minimalnie lepszy, ale w 2 za duzo tego tanca bylo. W 2 smieszy mnie ta scena jak Moose caluje sie z ta laska na koncu. Przypatrzcie sie na jego czapke, nie moglem powstrzymac sie od smiechu przez jakis czas. Ale kazdy ma swoj gust :) Oczywiscie 2 tez dobra ale odstaje od 1.

bandofbrothers

Zgadzam sie że fabuła jest lepsza w 2. Ale ten film jest do tego żeby zobaczyć dużo tańca... Muzyka o niebo lepsza. Tak samo jak wszystkie układy taneczne.

xpatkax

Oj jejku..
Pomyliłam sie.;p
Fabuła lepsza w 1 a nie w 2.

dokładnie mam te same odczucia :) szczęka mi opadała z wrażenia jak widziałam jak tańczyli - zdecydowanie więcej tu tańca niż w Step up 1 - tam więcej było historii romantycznej , a tu historia miłosna wplotła się w taniec ... i to jest najfajniejsze:)

ocenił(a) film na 6
amelia_

Zgadzam sie z założycielką tematu. Pierwsza część jest o niebo lepsza, jedyne co mi sie w tym filmie podobało to taniec, fabuła była zbyt przewidywalna.

ocenił(a) film na 9
_Soledad_

A ja bardziej wolę dwójkę.Byłam pewna że jedynki nic nie przebije,a tu zdziwko,bo 2 część zaciekawiła mnie bardziej.
Podoba mi się postać Andie,taka buntowniczka.Muzyka lepsza niż w 1,jest więcej tańca,a ja kocham tego typu filmy.
Zaraz będę oglądac ten film chyba po raz 8,bardzo mi się podoba! ^^

użytkownik usunięty
Kilmeny

o wiele ciekawsza sceneria w dwójce. no i Łoś [Moose] <3 !

amelia_

wg mnie lepsza część to 'the streets' czyli 2 ;)
każdy lubi coś innego ;d
mi się podoba breakdance, hip-hop i street dance xd
to ostatnie bardzo chciałabym zobaczyć (;