PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

Ok - fabuła oklepana (bitwa taneczna pomiędzy 2 składami - zgadnijcie kto wygrał?)
Ok - obowiązkowa beznadziejna miłość (ble ble ble)
Ok - całkiem zła gra aktorska

Ale, kurde, jak oni wymiatali z tymi krokami, ewolucjami, skokami, choreografiami. Chryste. Umarłam z wrażenia.

Tak więc, warto iśc do kina tylko po to żeby obejrzeć taniec. i koniec.

parszywiec_2

Zgadzam się z toba w 100% fabuła oklepana, ale w tym filmie liczy się taniec i doskonale dobrana muzyka, dlatego POLECAM! :)

ocenił(a) film na 8
violusek

Hehe, nawet na plakatach jest napisane, że liczy się tylko taniec.

parszywiec_2

zgadzam sie w 100% - treść i gra aktorów beznadziejna, ale to jak tańczyli...marzenie...cały czas nie mogę zapomnieć rewelacyjnych układów, ruchów...

ocenił(a) film na 5
parszywiec_2

Dokładnie ! Fabuła strasznie nużąca gra aktorów też na niezbyt wysokim poziomie... zresztą tak jak w jedynce, a to przemówienie głównej bohaterki pod koniec filmu SZCZYT TANDETY! Ale ścieżka dzwiękowa i ten ich taniec ! ARCYDZIEŁO, wysoką poprzeczke sobie postawili jeśli mają zamiar robić cz.3 a wydaje mi sie że po sukcesie poprzedników to tylko kwestia czasu.

GrayMan

No już nie przesadzajmy, nie powiedziałabym że szczyt tandety - po prostu zwyczajna gadaka, zwyczajna fabułka - tak naprawdę szkielet o który miał się oprzeć cały taniec i wygibasy, którymi nas uraczyli najlepsi tancerze breakdance'u świata.