Jak nazywa sie piosenka kiedy Chase tanczy sam przed lustrem a Andie ma w tym czasie dodatkowa lekcje z jego bratem? szukalam jej chyab wszedzie i znalezc nie moge tytulu:( czekam na odp z gory thx :)
Wystarczy przeczytać wpis na forum : PIOSENKI UPROSZCZENIE:D
a znajdziesz tam wszysciutko co checesz:)
Pozdrawiam
no właśnie nie ma tej piosenki, nikt nie podał tytułu w "MAŁE UPROSZCZENIE" więc zanim coś poradzisz najpierw dokładnie przeanalizuj źródło ;/
więc wie ktoś może jak nazywa się piosenka gdy chase tańczy sam przed lustrem a andie ma w tym czasie pierwsze zajęcia w msa? z góry dzięki za info ;]
Sama też założyłam temat o tej piosence ;) Też jej poszukuje ale nie mogę natrafić na jakiś ślad xD No nic pozostaje nam tylko czekac...przynajmniej jest już na dwie :D
czesc ja też poszukuje tej piosenki i nie mogę znaleźć ale wciąż szukam na youtube.pl może znajdę.siemka
"boom shake body body (...)" -jakos tak ..po takim krotkim urywku trudno rozpoznac :( niestety.. i pewnie nie ma normalnej piosenki tylko krotki mix zrobiony do filmu i tyle :(( szkoda
ta piosenka to Breaking Benjamin - The Diary of Jane, jesli chcesz moge Ci wyslac ja na meila jesli chcesz:)
To nie Breaking Benjamin - The Diary Of Jane.. Przy tej piosence tańczy Chase, ale na lekcji z Blake'iem gdy się spóźnia, a nie gdy Andie ćwiczy z Blake'iem..
To nie jest Missy Elliot-shake your pom pom.Przy tej piosence Crew MSA trenuje na The Streets
Również szukam tej piosenki, ale nikt nie zna jej tytułu :/. Szukam też piosenki z końcowego tańca MSA Crew na The Streets. To te piosenka bo "Bounce", kiedy głównym tancerzem jest Moose. Proszę o tytuły tych piosenek, jeśli ktoś by je znał :).
Jesli chodzi o koncowy mix to:
-"Bounce" - Timbaland(popis Moosa)
-"No Money In The Bank" - Swizz Beatz(kiedy tańcza dziewczyny)
- Rage Against The Machine - Killing In The Name(remix)(Te bardziej rockowe kawałki w mixie;))
-JR Writer - Get Em (Instrumental)(Sam początek,kiedy gaszą światło i zaczyna sie występ)
to wie ktoś tą piosenkę? Uściślę że po tym fragmencie tańca Chase'a do tej piosenki, jest scena jak Andie wypluwa gumę na ręke dyr. Collinsa.
Tytuł Artysta
1. Low Flo-Rida featuring T-Pain
2. Shake your pom pom Missy Elliott
3. Killa Cherish featuring Yung Joc
4. Hypnotized Plies featuring Akon
5. Is It You Cassie
6. Can't Help But Wait Trey Songz featuring Plies
7. Church T-Pain
8. Ching-A-ling Missy Elliott
9. Push Enrique Iglesias featuring Lil' Wayne
10. 3-6-9 Cupid featuring B.o.B
11. Impossible Bayje