PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

Zachęcona ogromem pozyt. komentarzy znajomych oraz mojej siostry -usiadłam , zaczęłam oglądać...i poprostu o mało nie przypłaciłam tego zwątpieniem w muzę filmu. Od razu zastrzegam ,iż nie oglądałam pierwszej części . Poprostu ten gatunek filmowy zwany potocznie ,,przewracaniec podłogowy,, był mi obojętny -by po kilkunastu minutach seansu stać się koszmarem! Pytanie retoryczne: ,,Czym się zachwycacie dzieci(również do mojej siostrzyczki:-)???
Chyba...Nie pojmę i nie zrozumiem -ale to najgorszy film jaki kiedyykolwiek miałam niepzryjemność zobaczyć.
I w dodatku w rytm muzyki r&b ...No cóż , podziwiam osoby , które się Tu nad tymi gatunkami rozpłyawją i życzę IM mimo wszytko dobrej i przyjemnej zabawy podczas seansu...
Pozdrawiam:-)))

ocenił(a) film na 7
Madelleinne

... powiedziała osoba, która daje same 10/10 bo nie potrafi wykorzystać pełnej skali oceniania na filmweb, dodatkowo daje 3/10 na PS Kocham Cię który zasługuje na więcej, nie lubisz rnb, nie lubisz tańczyć, to po cholerę iść na taki film? Do prawy nie rozumiem, myślałaś, że to będzie jakiś dramat o rozbudowanej fabule, bo wciąż nie pojmuję?

ocenił(a) film na 10
slawekwch

zgadzam sie z ta wypowiedzia:D.......................

ocenił(a) film na 10
Madelleinne

ciekawe jakie typy filmow ogladasz... wiesz, sa gusty i gusciki, ja mam gust a ty guscik.... wszystko zalezy od podejscia...

ocenił(a) film na 1
Madelleinne

To jak oceniam dany film(i ile mu przyznaje..) to stricto moja subiektywna ocena... Naturalnie , że nie spodziewałam się kina niezależnego , poprostu są pewne filmy z elementem tańca i muzyki ,które są bardziej wartościowe . Ponieważ wiele osób namawiało mnie do jego obejrzenia , postanowiłam to zrobić.Wiem już ,że to nie dla mnie i dziękuję za to uświadomienie- opatrzności:-)))
Jak już wspomniałam nie rozumiem ,,gorączki,, wokół podobnych klimatów , ale cóż ...życzę miłego oglądania wszystkim tym -którym nomen omen-film ten się podoba...Jako ,że na stronie filmweb każdy może zawrzeć subiektywną i w miarę kulturalną opinię -postanowiłam to zrobić świeżo po moim seansie.
Co do filmu P.S Kocham Cię ...to co ma wspólnego z moją opinią do dot. tego ,,arcydzieła,,?
Pozdrawiam:-)))

ocenił(a) film na 7
Madelleinne

O jakich filmach z elementami tańca mówisz? Bo ja znam może dirty dancing i jeszcze jeden którego tytułu jednak nie pamiętam niestety. Oczywiście, że film mógł Ci się nie podobać, ale moim zdaniem po tym filmie nie można było oczekiwać jako takiej dobrej gry aktorskiej, świetnej obsady (ba przecież to są ludzie którzy potrafią tańczyć a nie aktorzy) czy też scenariuszu, film miał być prosty, miało być dużo tańca i dużo muzyki, no i to było :)

Madelleinne

Ty właściwie nie oceniłaś filmu, tylko skrytykowałaś ludzi, którym film się podobał i którzy słuchają muzyki r&b :/

Madelleinne

Ten film jest super i dobrze, że Ci się nie podobał, bo reprezentujesz typ ludzi którzy są na wszystko anty. Sama napisałaś, że już od początku byłaś zniechęcona i tylko za namowami innych to oglądałaś. Po co się pytam? Chyba tylko po to żeby teraz krytykować mój i innych fanów tego filmów gust muzyczny. Wielkie dzięki i bez urazy, ale żeby oceniać film należy się w niego zagłębić i obejrzeć od dechy do dechy. Tak na marginesie jeśli to był Twój najgorszy film jaki oglądałaś polecam "Laleczkę Chucky".