Wiem, że ktoś się może śmiać ze mnie ale powiedzcie - czy Robert Hoffman i Briana są parą??? W googlach znalazłam ich zdjecie jak sie caluja na MTV Awards, wiec nie wiem:D
oni nie sa parą. na MTV movie awards była kategoria : best kiss. Wygrali ją więc w jakiś sposób musieli zaprezentować pocałunek :) też myślałam że są razem ale nawet w wywiadach pisali i mówili,że nie :)
robert ma dziewczyne a briana ma lub przynajmniej miała chłopaka :)
Heh dzięki wielkie:)) Ale w sumie to szkoda xDD Fajnie im to wyszło:P
Tak nawiasem mówiąc... Ciekawe jak się czuła dziewczyna Roberta...
mysle ze normalnie. To nie jego pierwszy pocałunek podczas filmu,wiec mysle ze sie czula normalnie. ale mysle ze na mtv movie awards troche ja to moglo zaskoczyc ;] a co do chlopaka briana'y (którego ma napewno :D sprawdzilam) to mogl byc troche zazdrosny bo to byl jej pierwszy pocalunek.
Ale pomysl o naprawde dobrych aktorach,np tom hanks,Hugh Grand. Oni to grali w wielu filmach i troche scen tego typu mieli. Ale sa dalej ze swoimi zonami bądź dziewczynami :) nie mówie akurat o nich tylko o wszystkich :)
mysle ze normalnie. To nie jego pierwszy pocałunek podczas filmu,wiec mysle ze sie czula normalnie. ale mysle ze na mtv movie awards troche ja to moglo zaskoczyc ;] a co do chlopaka briana'y (którego ma napewno :D sprawdzilam) to mogl byc troche zazdrosny bo to byl jej pierwszy pocalunek.
Ale pomysl o naprawde dobrych aktorach,np Brad Pitt,Hugh Grand. Oni to grali w wielu filmach i troche scen tego typu mieli. Ale sa dalej ze swoimi zonami bądź dziewczynami :) nie mówie akurat o nich tylko o wszystkich :)
Wiem o tym i rozumiem.... Mnie chodziło tylko o ten konkretny przypadek na mtv movie awards xD
ja też sie zdziwiłam jak zobaczyłam na google;grafika te zdjęcia, jak sie całują na mtv movie awards :D nawet nie wiem jak je znalazłam ale chyba przeglądałam dużo tapet ze step up 2 :)
pozdrówka
para ktora wygrywa nagrode w kategorii best kiss zwykle prezentuje go jeszcze raz na scenie- tak samo bylo np z Rachel McAdams i Ryanem Goslingiem