PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

Wiem, że ktoś się może śmiać ze mnie ale powiedzcie - czy Robert Hoffman i Briana są parą??? W googlach znalazłam ich zdjecie jak sie caluja na MTV Awards, wiec nie wiem:D

ocenił(a) film na 8
nacia125

oni nie sa parą. na MTV movie awards była kategoria : best kiss. Wygrali ją więc w jakiś sposób musieli zaprezentować pocałunek :) też myślałam że są razem ale nawet w wywiadach pisali i mówili,że nie :)

robert ma dziewczyne a briana ma lub przynajmniej miała chłopaka :)

ocenił(a) film na 8
kaskoo3

Heh dzięki wielkie:)) Ale w sumie to szkoda xDD Fajnie im to wyszło:P
Tak nawiasem mówiąc... Ciekawe jak się czuła dziewczyna Roberta...

ocenił(a) film na 8
nacia125

mysle ze normalnie. To nie jego pierwszy pocałunek podczas filmu,wiec mysle ze sie czula normalnie. ale mysle ze na mtv movie awards troche ja to moglo zaskoczyc ;] a co do chlopaka briana'y (którego ma napewno :D sprawdzilam) to mogl byc troche zazdrosny bo to byl jej pierwszy pocalunek.

Ale pomysl o naprawde dobrych aktorach,np tom hanks,Hugh Grand. Oni to grali w wielu filmach i troche scen tego typu mieli. Ale sa dalej ze swoimi zonami bądź dziewczynami :) nie mówie akurat o nich tylko o wszystkich :)

ocenił(a) film na 8
nacia125

mysle ze normalnie. To nie jego pierwszy pocałunek podczas filmu,wiec mysle ze sie czula normalnie. ale mysle ze na mtv movie awards troche ja to moglo zaskoczyc ;] a co do chlopaka briana'y (którego ma napewno :D sprawdzilam) to mogl byc troche zazdrosny bo to byl jej pierwszy pocalunek.

Ale pomysl o naprawde dobrych aktorach,np Brad Pitt,Hugh Grand. Oni to grali w wielu filmach i troche scen tego typu mieli. Ale sa dalej ze swoimi zonami bądź dziewczynami :) nie mówie akurat o nich tylko o wszystkich :)

ocenił(a) film na 8
kaskoo3

Wiem o tym i rozumiem.... Mnie chodziło tylko o ten konkretny przypadek na mtv movie awards xD

ocenił(a) film na 8
nacia125

ja też sie zdziwiłam jak zobaczyłam na google;grafika te zdjęcia, jak sie całują na mtv movie awards :D nawet nie wiem jak je znalazłam ale chyba przeglądałam dużo tapet ze step up 2 :)

pozdrówka

nacia125

oni nie są parą te zdjecia to moze byćfotomontarz

ocenił(a) film na 7
tosiaxd

para ktora wygrywa nagrode w kategorii best kiss zwykle prezentuje go jeszcze raz na scenie- tak samo bylo np z Rachel McAdams i Ryanem Goslingiem

Tinkerbell_88

Reachel i Ryan to akurat nie najlepszy przykład, bo oni akurat byli wtedy parą, ale tak ogólnie to masz rację. ;)