PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

jedynka byla fajna ale 2 wydaje sie byc niewypalem dziwna obsada i w ogole jakas dziwna poco kontynuowac swietny film bo i tak wiadomo ze kolejne czesci beda po prostu glupie.

ocenił(a) film na 8
lilly1992

nie zgadzam sie z toba. jedyne co bylo fajne w 1 to taniec, fabula byla do przewidzenia i wogule taki nudnawy byl, ale tanczyli poprostu swietnie. uwazam ze 2 bedzie lepsza, poniewaz wystepuje ladniejsza dziewczyna i chlopak(moim zdaniem), poza tym po obejrzeniu zwiastuna wyadaje mi sie, ze bedzie wiecej tanca i beda lepiej tanczyc niz w 1.

ocenił(a) film na 10
lilly1992

moim zdaniem Step Up 2 Bedzie fajny. zwiastun jest bardzo ciekawy i napewno zacheca do obejrzenia filmu :) ja tam na bank sie do kina wybiore, a poza tym jak mozesz oceniac film czy jest beznadziejny czy nie jesli nawet go jeszcze nie widziales ???
a co do obsady to jest fajniejsza :)
to tylko moje zdanie ... mozecie oczywiscie sie nie zgadzac :)

lilly1992

po pierwsze nie oceniaj jak nie widziales. bardzo lubie step up ale nazywanie go swietnym to troche za duzo i badzmy szczerzy jak na film o tancu az tak duzo tego tanca nie bylo. teraz z zapowiedzi wynika ze bedzie tego wiecej ilosciowo i jakosciowo. co do obsady to czemu niby dziwna? w glownej roli mamy prawdziwego tancerza do tego swietnego wystarczy sobie na youtubie poogladac. moze byc kicha z fabula, gra aktorska - o tym sie przekonamy po obejzeniu. ale taniec, nawet jakby bylo tylko fragmenty z zapowiedzi i teledyskow do filmu, juz jest o wiele lepiej niz w jedynce.

ocenił(a) film na 6
lilly1992

szkoda ze choning ma MAŁĄ role , bo ja tak go lubie . zresztom niewyobrazam se tego filmu bez niego , mogli by zrobic z tymi samymi aktorami dalszom czesc ale 1 zawsze bedzie fajniejsza , noo ale zobaczymy;]

użytkownik usunięty
Juleczeq

Moim zdaniem obsada nie jest dziwna. W głównej roli jak już napisał minibabe, gra znakomity tancerz, który jest naprawdę genialny (i tutaj się zgadzam). Filmowa Andy też jest świetna. A ogólnie to nie jest żadna kontynuacja. W sensie druga część z tymi samymi wątkami, tylko rozwiniętymi czy coś w tym stylu. Nie! Fabuła jest inna, dlatego właśnie fajnie, że są nowi aktorzy. A co do małej roli Channinga to też żałuję. No ale jego w całej okazałości zawsze możemy podziwiać w jedynce :D

użytkownik usunięty
lilly1992

CO TY GADASZ ? TEN FILM JEST śWIETNY A CO DO OBSADY NIE MAM żADNYCH ALE !!

lilly1992

Rzeczywiście jedynka była super z tym się zgodzę. Ale skoro nie widziałaś drugiej części to na jakiej podstawie sądzisz, że dwójka będzie "głupia"?? Jesteś tego pewna bo nie jest ta sama obsada? Najpierw musisz się przejść do kina, aby móc stwierdzić, że jest do bani.Przynajmniej takie jest moje zdanie. Nie wiem jak inni.

użytkownik usunięty
GIGI_6

Też tak myślę. Na początku zobacz a później oceniaj :)

ocenił(a) film na 8

Bylam na tym w kinie i wydaje mi się, a raczej jestem tego pewna, że ejst 100 razy lepsza od 1. . . bylo o wiele więcej tańca i tańczyli zupełnie inaczej, można powiedzieć, że lepiej. Naprawde, gorąco polecam ten film każdemu kto lubi taniec nowoczesny:)

wiewiorka_2

Dwójka jest super :) No i zgodzę się, że jest lepsza od jedynki. Muzyka zrobiła na mnie ogromne wrażenie :) a taniec... boski !!!