chciałabym sie wybrać na ten film i mam pytanie do tych, którzy już go oglądali: czy opłaca mi się wydawać złocisze i iść na Step Up do kina?
nie ma go jeszcze w kinach!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Moim zdaniem jest lepszy od pierwszej częśći i wydaje mi się, że nie wydasz kasy na marne no ale w sumie żeby się przekonać musisz sama zobaczyć bo w końcu każdy ma inny gust. Ja osobiście się nie zawiodłam.:)
Myślałam, że 2 będzie o wiele lepsza od 1, ale byłam w błędzie. Nie warto marnować kasy na pójście do kina na premierę, bo ten film nie jest tego wart. Nie jest taki najgorszy ale 1 była 1000 razy lepsza. W pierwszej części filmu jedynym ciekawym momentem jest scenka z Tyler'em. A później nie dzieje się nic ciekawego. Jedynie mogą się wam spodobać układy taneczne reszta to już standard jak w wielu filmach. Lepiej ściągnąć sobie film z neta, niż marnować kase na kina. Ale jak kto woli :P Pozdro :D
Jesli Twoim zdaniem ten film jest taki marny,to czemu dodałas go do ulubionych...
a moze po prostu wszystko co podoba ci sie w step up to Tyler? w tej jedynej ciekawej scence co on jest to wlasnie tanczy a nie powiesz ze jest to lepsze niz ostatnia scena w deszczu. jesli chodzi o cala akcje poza tancem, to jedynka raczej tez za ciekawa nie byla. a to co robia tancerze w the streets na pewno warto zobaczyc na duzym ekranie. z tych dwoch czesci jedynka zdecydowanie bardziej sie nadaje na ogladanie na dvd. moim zdaniem moze czesc aktorska jest slaba (ale to w obu czesciach) to przynajmniej w tej czesci popisy taneczne rekompensuja kase za bilet :P
"Jesli Twoim zdaniem ten film jest taki marny,to czemu dodałas go do ulubionych..." dokładnie, ja też nie rozumiem po co właściwie go dodałaś, skoro Ci się nie podobał - to do Tusi3k.
Śmieszy mnie to trochę, ale dobra...