PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124532
4,4 18 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

chciałabym sie wybrać na ten film i mam pytanie do tych, którzy już go oglądali: czy opłaca mi się wydawać złocisze i iść na Step Up do kina?

augustynka_1

nie ma go jeszcze w kinach!!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

ocenił(a) film na 10
nynoos

Moim zdaniem jest lepszy od pierwszej częśći i wydaje mi się, że nie wydasz kasy na marne no ale w sumie żeby się przekonać musisz sama zobaczyć bo w końcu każdy ma inny gust. Ja osobiście się nie zawiodłam.:)

użytkownik usunięty
asi00la

Powiem Ci czy się opłaca, jak wrócę z kina xD

ajć... Ja już nie mogę się doczekać.. A został jeszcze cały tydzień;(

użytkownik usunięty
asiag92

No ja też... :) ale szybko minie :D
pozdrawiam xD

Mam nadzieję...ah:) Jak zobaczyłam zwiastun, to z miejsca się zakochałam w tym filmie:)
buźka:*

użytkownik usunięty
augustynka_1

Myślałam, że 2 będzie o wiele lepsza od 1, ale byłam w błędzie. Nie warto marnować kasy na pójście do kina na premierę, bo ten film nie jest tego wart. Nie jest taki najgorszy ale 1 była 1000 razy lepsza. W pierwszej części filmu jedynym ciekawym momentem jest scenka z Tyler'em. A później nie dzieje się nic ciekawego. Jedynie mogą się wam spodobać układy taneczne reszta to już standard jak w wielu filmach. Lepiej ściągnąć sobie film z neta, niż marnować kase na kina. Ale jak kto woli :P Pozdro :D

ocenił(a) film na 9

Jesli Twoim zdaniem ten film jest taki marny,to czemu dodałas go do ulubionych...

a moze po prostu wszystko co podoba ci sie w step up to Tyler? w tej jedynej ciekawej scence co on jest to wlasnie tanczy a nie powiesz ze jest to lepsze niz ostatnia scena w deszczu. jesli chodzi o cala akcje poza tancem, to jedynka raczej tez za ciekawa nie byla. a to co robia tancerze w the streets na pewno warto zobaczyc na duzym ekranie. z tych dwoch czesci jedynka zdecydowanie bardziej sie nadaje na ogladanie na dvd. moim zdaniem moze czesc aktorska jest slaba (ale to w obu czesciach) to przynajmniej w tej czesci popisy taneczne rekompensuja kase za bilet :P

użytkownik usunięty
augustynka_1

Opłaca się !!! Mam go na kąpie ale i tak idę na to do kina !!!

użytkownik usunięty

"Jesli Twoim zdaniem ten film jest taki marny,to czemu dodałas go do ulubionych..." dokładnie, ja też nie rozumiem po co właściwie go dodałaś, skoro Ci się nie podobał - to do Tusi3k.
Śmieszy mnie to trochę, ale dobra...

ocenił(a) film na 9
augustynka_1

tak, ja wczoraj byłam na tym fimie i bardzo mi się podobał, dużo fajnej muzy i super taniec, jest na co popatrzeć :)