PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

mi się zdaje , że 2 jest 100 razy lepsze niż jeden . przede wszystkim ścieżka dźwiękowa . w pierwszej części była nudna , a tu raczej nie da się zasnąć , ze względu na dobrą muzykę i na.... głośność . u nas w kinie , rozwalają głośniki na cały regulator , że aż trzeszczy !! potem , jak wróciłam , to do końca dnia mi we łbie śpiewało , a teksty i melodie pamiętałam przez 2 tygodnie . ale było fajnie :)

ocenił(a) film na 6
Phoebe123

Moim zdaniem pierwsza częśc była lepsza bo na dwójce prawie zasnęłam. Dawno nie byłam na tak nudnym filmie, ale przed seansem ie spodziewałam się żadnej rewelacji bo poszłam na to tylko dla Cassie.

Phoebe123

moim zdaniem dwojka lepsza, pod wzgledem tanca i muzyki,
ale tanninga nikt nie zastapi ;]

ocenił(a) film na 10
Phoebe123

oczywiście, że dwójka lepsza ;] .
pod względem wątku, obsady, układów tanecznych i muzyki ;].

Phoebe123

Moim zdaniem Step up 2 the street lepszy, ponieważ fajni aktorzy, super styl tańca/ów, i muzyka, choć mi już wcześniej znana.;d

ocenił(a) film na 9
Phoebe123

Ja osobiście uważam, że pierwsza część miała o wiele ciekawszą fabułę. Dwójka została stworzona tylko dlatego, że pierwsza część "chwyciła" i zaczęła przynosić twórcom spore zyski. Pod względem muzyki, dwójka zdecydowanie przewyższa pierwszą część, jednak jedynie jeśli patrzeć na to z punktu widzenia młodzieży. Układy taneczne też są stworzone dla "mniej wykwintnych" krytyków, nie znających się na tańcu w pełni zawodowym, wystawianym w musicalach i sztukach.

Nie potrafię wyłonić jednoznacznego zwycięscy w tym niejakim plebiscycie.

użytkownik usunięty
Phoebe123

Masz rację według mnie 2 była lepsza. Fajna muzyka, aktorzy całkiem fajni. Jedynka była troszkę jakby to nazwać spokojniejsza xD

Phoebe123

zgadzam sie z Tobą Clair. Druga czesc zdecydowanie wnosi cos nowego. Pierwsza czesc mnie przynudzała i finał filmu nie byl tak ekscytujacy, jak w The Street(wiecej hip hopu- wieksze wrazenie:) O muzyce to juz nie wspomne- tak zajebistej sciezki dzwiekowej chyba sie nie doczekamy przez dluzszy czas...