PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

Co sądzicie o Robercie Hoffmanie?? bo jak dla mnie jest świetny!! :)
pozdro dla fanek! ;D

ocenił(a) film na 5
rozalina23

No jak dla mnie też super xD
Świetnie tańczy, ładny i w ogóle ;PP
Uważam, że lepszy niż Channing Tatum.

xo_zosia

Pełna zgoda :)
Hoffman jest taki, że ajajajajajjajaaj
i ta urocza grzyweczka, ktora często wystaje mu spod czapeczki ;P

rozalina23

noo, z tą grzyweczką i w czapce z daszkiem wygląda jak taki niegrzeczny chłopczyk!! :D

ocenił(a) film na 10
rozalina23

Oczywiście, że jest super! :D Lubie jeszcze Moose'a super tańczy! :)

rozalina23

cały ten film to jedno wielkie arcydzieło! teraz tylko czekam aż wyjdzie na DVD! :)

ocenił(a) film na 1
rozalina23

<ironia>
Robert był zaje*isty! UHMMM
</ironia>

Jules_2

<ironia>
ale zajebiste posty piszesz Jules
</ironia>

rozalina23

rzeczywiście zawiało ironią! (pytanie w temacie jest zwrócona do dziewczyn! <mega ironia>)

ocenił(a) film na 10
rozalina23

normalnie boski... bosko tanczy i jak wyglada:P szkoda tylko ze nie ma takiego w realu:P:P

ocenił(a) film na 7
rozalina23

Robert Ok, ma bardzo ładny uśmiech. Natomiast mój ulubieniec to Moose,super sympatyczny i świetnie tańczył:)

rozalina23

uśmiech ma zniewalający! i ta jego grzywka! <33

rozalina23

robert jest świetny ale Channing'owi nie dorasta do pięt :P
no i Moose jest rewelacyjny :D

rozalina23

jego najwiekszym atutem jest uśmiech, aż miękną kolana :)a Moose to słodziak :D i te jego urocze loczki :)

Viki_16

dokladnie jego usmiech powala zwlaszcza jak andie zaczyna tanczyc tak w zwolnionym tempie i on na nia patrzy i ten uuusmiech matko :) strasznie fajny gosc :) sliczne oczy i w ogole :) mniam :D:D

motylek13210

tak z ciekawości poszukałam jakichś filmików z nim, jakichś wywiadów, patrzę a tu takie coś :D to co on wyrabia na tych filmikach, masakra :D totalnie pozytywnie pierdolnięty typ :D

rozalina23

aa co tu gadać, jest poprostu idealny, tylko gdzie teraz takiego znaleźć!? tak apropo widziałam teledysk Iglesiasa do piosenki "Push" i występuje tam Chase i Andie, ale rzeczy tam odwalają, łohoho! poniżej daje linka do teledysku:

http://www.youtube.com/watch?v=aduyBSssQ5w&feature=related

rozalina23

Hej ja tez uważam ze on jest zajebisty a ten filmik do piosenki Iglesiasa boski!!!!

rozalina23

Wade Robson, lepszy :P .. check it on youtube :>

ocenił(a) film na 6
rozalina23

Moje nowe bożyszcze ^^ Słodki uśmiech, zniewalający głosy, zwłaszcza gdy mówi 'Dzień dobry, słoneczko' x) Tylko sobie wyobrażać, że taki facet mówi to codziennie rano do nas ^^ pozdrawiam :*

ania_maziarek

no jakie gorące kawałki na tym klipie :D ciekawe kiedy całość wyjdzie ? ktoś wie?

hmm właśnie spojrzałam na date ur, on ma 28 lat, o ! a nie wygląda :D

rozalina23

nie wygląda na 28 lat, ten uśmiech go odmładza!

rozalina23

nagle wszyscy są koło trzydziestki o.O hmm channing też nie? :)

rozalina23

mimo wieku to i tak są w świetnej formie, i mają z 10 lat mniej! ;)

ocenił(a) film na 8
rozalina23

Mi robert podobał sie juz w ona to on. Dziewczyny macie swietne porównanie bo grał tam tez channing :) Według mnie nie dorasta robertowi... ale to tylko moje zdanie pozdro :)

nela87

Robert jest boski :D Jak dla mnie lepszy od Channinga. Na pewno jest sto razy lepszym tancerzem. Naprawdę w SU 2 dał zagrał i zatańczył rewelacyjnie :D

ocenił(a) film na 10
GIGI_6

podpisuje sie pod tym wszystkim (prawie wszystki)!!! Mmmmm.... tylko go schrupac:P

GIGI_6

nie powiedziałabym ze jest lepszym tancerzem :) mi osobiście odpowiada bardziej styl tańca Channinga i on sam dla mnie jest wcieleniem boga :D

ocenił(a) film na 6
rozalina23

Ahh :] Przystojniejszy jest Robert ^^ a Lepiej tanczy Channing :) Ale i tak obaj sa super :] Jak do mnie :D Obie czesci mi sie bardzo podobaly :D haH :]

623_kasia_623

własnie odwrotnie :D
channing jest przystojniejszy a Robert lepiej tańczy

karina87

może ustalimy, że obaj są tak samo przystojni i tak samo dobrze tańczą i oba obozy zwoleniczek będą zadowolone? :)

rozalina23

On jest boski , kochany , słodki tak że poprostu rozpływam się jak go widze :D szkoda tylko że nigdy go nie spotkam na żywo :( On jest stworzony dla mnie normalnie ;D ma aż 185 !!!! mojjj ;( w dodatku te czekoladkowe oczka ,jeeezuuu kocham takie oczka :D i ten uśmiech , normalnieee... dziwie się ze on jest jeszcze sam ... ale niedlugo ja tam zawitam u niego nie ma co !! Rob !! LoVE YA :*:* świetny tancerz , moze mnie nauczy ?:D

kasienka_4

ale się rozczuliła :) a widziałaś go na youtube?

karina87

widziałam widziałam :D i właśnie dlateg ogo kocham :D uwielbiam takich ludzi :P zreszta gdzies napisalam komentarz na ten temat gdzies tuu otych jego filmikach ;d

rozalina23

wszystkie komentarze można zmieścić w kilku słowach : ROBERT JEST IDEAŁEM FACETA!! <33 ( tylko trudno o takiego w życiu codziennym, nie zawsze wszystko można mieć!)

ocenił(a) film na 10
rozalina23

nie wiemy czy jest idealem, bo my go znamy z roli gdzie gral kogos a nie byl soba... nie znamy go w realu... mozemy tylko przypuszczac jaki naprawde jest... ale jako Chase to ideal, przystojny, wycwiczony i zajebisty z charakteru:P.... ale jako on?? trudno okreslic:(:(:(

ocenił(a) film na 10
matulunia

Jak dla mnie jest świetny w filmie,śliczne oczka uśmiech,głos i ruchy taneczne.
Jak oglądałam step up 2 to bym nie powiedział,że on zbliża sie do 30 myślałam,że jest tak w moim wieku czyli 20.
Najbardziej z filmu podoba mi się fragment jak pokazuje klatę podczas tańca na salce i potem razem z innymi chłopakami i ten słodki fragment w filmie "Dzień dobry,słoneczko"żeby słyszeć to na co dzień z rana to była by to utopia.Nie mogę sie DVD doczekać.

angeling

Jak dla mnie też jest świetny :) Super tańczy, super gra no i wygląd też ma super :) Chodzący superman :P

GIGI_6

lol to ja biorę Channinga a wy roberta :D jak dla mnie super :) fajnie ze jest koło 30 znaczy że doświadczony i wie co chce :)

rozalina23

Robert;)
Channing nie przypadł mi do gustu, ale muszę powiedzieć, że chyba lepiej tańczył;p

Lovely_Paige

nie, nie. to w filmie tak wykreowali, ale w rzeczywistości Robert lepiej śmiga na parkiecie. zobaczcie sobie jego jakieś filmiki na youtube, tam daje prawdziwy pokaz umiejętności. robert tańczy od dziecka
za to Channing więcej gra, Robert póki co większe role miał tylko w step up, ona to on, rewanż... choć to i tak malutko

rozalina23

między nimi jest radykalna różnica, Channing jest aktorem a Robert jest tancerzem który gra w filmach! xD ale mimo wszystko wydaje mi sie że, Robert jest fajniejszy! :)

ocenił(a) film na 10
rozalina23

Co do Rob-a Hoffmana to jest on najcudowniejszy i najprzystojniejszy i ma cudny uśmiech :P
A tak na marginesie to mam pytanie jak nazywa się piosenka gdzie Blake uczył Andie tańczyć!? W tym samym momencie Chase tańczył w innej sali!
Dzięki z góry!!!

ocenił(a) film na 7
rozalina23

boski :D! w tej roli po postu boski! eeech..

ocenił(a) film na 7
rozalina23

powiem tak :ze pan Robercik jest beznadziejny ;DD

ocenił(a) film na 7
rozalina23

Co Wy z tymi Robertami i Channingami? Bez obrazy, ale jeden wygląda jakby dostał łopatą w łeb, a drugi ma uszy jak Dumbo.
Najlepszy jest Adam ze swoim uśmiechem żabki ;)