mam pytanko odnosnie muzyki: jak chase jest na jakoms balu czy cos i nagle dostaje sms (hehe) wie ktos co to za muzyka?? A jeszcze na poczatku gdy andie przychodzi na przesluchanie do szkoly tam tanczy zeby pokazac sowje umiejetnosci czy ktos wie przy jakiej muzyce ona tanczy??
to jak ona tanczy to chyba "Church" T-Pain
a to jak on dostaje smsa to sama jestem ciekawa.
a jeszcze jak oni maja probe i widac tylko ich cienie oraz jak Chase tanczy w Dragonie pierwszy raz...wiece co to za muzyka ?
siemka niewiem jaka to muzyka jak Chase jest na balu ale wiem do jakiej tańczyła Andie na przesluchaniu jest to cherish - killa
Dzieki:*:* Nie mam pojecia jaka to muzyczka kiedy chse tanczy pierwszy raz w dragonie, jak znajde cos to dam znac.. Jeszcze jedno pytanko o muzyke ktora leci gdy andie prezentuje sie na sali przed innymi uczniami i nauczycielem taka wolna pisoenka slowa jakos szly kiss my face...... jak ktos wie to piszcie :* pozdro;D
proszę bardzo Natalia:)
Track Listing:
1. Low (FloRida feat. T-Pain)
2. Shake Your Pom Pom (Missy Elliott)
3. Killa (Cherish feat. Yung Joc)
4. Hypnotized (Plies feat. Akon)
5. Is It You (Cassie)
6. Can't Help But Wait (Trey Songz feat. Plies) (Remix)
7. Church (T-Pain feat. Teddy Verseti)
8. Ching-A-Ling (Missy Elliott)
9. Push (Enrique Iglesias)
10. 3-6-9 (Cupid feat. B.o.B)
11. Impossible (Bayje)
12. Lives In Da Club (Sophia Fresh feat. Jay Lyriq)
13. Girl You Know (Scarface f/ Trey Songz)
14. Say Cheese (KC)
15. 15.Let It Go (Brit & Alex)
16. Ain't No Stressin (Montana Tucker, Sikora and Denial)
szczerze sciagnelam wszystkie tracki i nadal nie znalazma tego jak oni tancza salse :/ pomocy :d
A czy wie ktoś może jaka leci piosenka po tym jak Andie została wyrzucona ze szkoły i ogląda zdjęcia?? To leci jakoś "you my light in the dark" wyłapałam tylko te słowa z piosenki:P
hej
znalazam dwa teacy z Step Up 2
1) wtedy kiedy jest pierwsza lekcja tanca w MSA i Chace tanczy
"the diary of jane" breaking benjamin
2 ) koncowa scena - taniec w deszczu
JR Writer " Grill Em"
jak macie jakies piosenki nie znajdujace sie na soundtracku to prosze podajcie tytuly :D
pozdro