Oo,ciekawa jestem ten 3 części.Z pewnością obejrzę,jeżeli takowa powstanie.
Ciekawe,jak wyjdzie.Trzeba uzbroić się w cierpliwość ;)
pewnie pokażą kolejny gatunek tańca...
w pierwszej cz. było coś jak rewia. tworzenie układów.
Druga część ku mojemu zadowoleniu zawierała streetdance hip-hop i breakdance :D no i... salse na imprezie ;]
może trzecia cz. to turnieje Walca Angielskiego? XDDDDD
ohh... już się doczekać nie mogę 3 części! ;D Uwielbiam Step Up! Uważam iż 2 część była lepsza od 1.. może 3 będzie jeszcze fajniejsza ;d
Skoro 2 była powiązona z 1 (wiecie ,Andie siostrą Tylera),to ciekawe kto będzie główną postacią w trójce..
Ja bym chciała zobaczyć bohaterów 1 i 2 części a Wy? ;D
a może to będzie o tym chłopczyku z którym były urywki w 1 cześci?
Nie wiem...
Hej!
Sorki ale chyba się coś Wam myli. Andie nie była siostra Tylera i nie przypomianm sobie żeby taka informacja padła w filmie. Z tego co pamiętam to Tyler wypowiadał się o niej jako swojej dawnej sąsiadcej z tej biednej dzielnicy.Nie o siostrze!!
Poza tym Andie w początkowym monologu mówi o matce , a jej opiekunka była przyjaciółka matki. A Camille nie była przeciez prawdziwa siostra Tylera, tylko przybraną z którą wychowywał się w przybranej rodzinie
A tak poza tym to bardzo chciałabym trzecia częśc , właśnie z obydwoma parami, i jakimś konkursem tańca w stylu hip hop, breakdance ale tez w stylu Nory, czyli powrót do korzeni :))
P.S przypuszczam że wtedy zostalibysmy ( czyt. fani Step Up) zlinczowani na Filwebie :P
Pozdro
Hm... a ja myślę, że może główną postacią w następnej części będzie ten malutki, czarny chłopiec, który mieszkał z Andy, chyba syn Sary...
3 część będzie. Zapowiadali,że ma powstać jako trójwymiar. Nie wyobrażam sobie step up'u w trójwymiarze...A jako reżyser chciałabym,żeby został Jon M. Chu, a jako aktorzy żeby był "ciąg dalszy" czyli Andie,Chase,Moose itp...jacyś nowi ludzie oczywiście :) ale główni aktorzy ci sami co w 2 :)
zgadzam się co do aktorów. bylii niesamowici, a ich taniec imponujący!
Super, że będzie 3 część. a wiadomo kiedy?
na filmwebie pisze,że w 2010 ale naprawde powinien być w 2011. Jon M. chu został reżyserem tego,także myśle że film będzie super :) ale większość aktorów tych samych :)
ale nie wiem jaka będzie tematyka filmu,no bo w 3D to tak sobie tego nie wyobrażam... :P
Ja mam nadzieje ze Step Up 3 nie powstanie w ogole. Dobrze napisano w recenzji do filmu ze te dwa filmy mogli wcale nie robic. Marzy mi sie takze zeby Step Up 2 spadło na miejsce ponizej 1000