ja jeszcze nie widzialam 2-giej częśći ale moim zdaniem z tego co wiem co kumpele mówią i opowiadają to można powiedzieć że 1-wsza część odniosla większy sukcess niż 1-wsza część...;] pozdroo
Porażka??psss.Sorki stary ale step up 2 nie jest porażką.Wg mnie jednym słabym punktem tego filmu jest to że że akcja filmu za szybko się rozkręca.Może i część pierwsza odniosła większy sukces ale jedynka nie pozostaje w tyle;p Jest to film godny obejrzenia.Dużo tańca NA MAXA!!!Może to nie ten sam klimat co w jedynce ale ten jest na tym samym poziomie .ZAJE**STY
Zdania nie zmienię ;p
"....że 1-wsza część odniosła większy sukces niż 1-wsza część..." :):):)
No dobra ale to można pominąć. Moim zdaniem 2 część jest tak samo dobra jak 1. No ale każdy ma swoje zdanie. Powinnaś obejrzeć sama film a nie słuchać co mówią twoje kumpele im może sie podobać pierwsza część ty sama powinnaś zobaczyć, którą ty wolisz ale dopiero po obejrzeniu filmu :):):)Pozdrowionka :)
Moim zdaniem 2 byla lepsza nic 2 czesc.
Wiesz co? Uwazam, ze nie wydaje się opini (ani pozytywnych, ani negatywnych) jeśli sie filmu nie widzialo. Jeśli chcesz to obejrzyj film i potem wydaj rzetelną opinie, a nie opowiadasz "step up 2 to lekka porażka" nie oglądając filmu.
Pozdrawiam:)
Nie wiem skad tu taka moc, zeby wciąż mylić części filmu:)
Oczywiście chciałam napisać, ze 2 część bardziej podobała mi sie niz pierwsza:)