Po tytule (step up) oczekiwalem czegos gdzie na prawde beda stepowac a nie jakies glupie tance ;/ radze uwazac nastepnym razem, bo mozecie sie przejechac na tym niezle... stracilem 100 minut zycia i 15 zl, ktore nigdy nie wroci... cholera! nawet raz nie zastepowali... ;/
yyy ... HELOUUUU !! prosze najpierw nauczyć się jezyka angielskiego,po drugie oglądnąć zapowiedzi przed pójsciem do kina :] Step to po angielsku krok, taniec , a stepowanie to po angielsku tap dancing. Wiec soryyy ... ludzie nie błaźnijcie sie błagam :]to jest tytuł w języku angielskim a nie polskim ... żenada ...mylny to Ty jesteś ;) a zresztą moment ze stepowaniem takowym był kiedy pokazywali umiejetności tego gostka w długich włosach ... co nie zmienia faktu że chyba pomyliłeś kolego światy ;)
digital8 pisząc ten post pokazałeś/aś ze jestes przykry/a <lol2> STEP UP-> stepowanie hahahhahahaha nie no dzieki przynajmniej sie pośmiałam<lol2>
ale to wciaz jest bez sensu... chyba napisze jakies odwolanie do producenta filmu, bo jak tak w ogole mozna?!
No ja nie wiem właśnie! Ja tu całą ekipę ze wsi zebrałam! i pojechaliśmy furmanką z panem Józkiem do pobliskiego kina! Bo łu nas na potańcówkach to sie ludzie rozmiłowali w takim stepowaniu! A już Ci patrzcie!! Chamstwo tak ludzi nabierać! Jakieś memłanie w deszczu na koniec... Gdzie tu te stepowanie sie podziało? ><
:)))))) a tak sie smutno dzien zapowiadał, dzieki :D akurat jak jestem chory usmiech mi sie przyda i za 5 min ozdrowieje :P
Jesteś śmieszny!!!
Kto by oglądał jakieś badziewie o stepowaniu?!! Zal.pl
A ty chyba nie oglądałeś tego film, bo był moment gdzie taki jeden stepował!
Najpierw zastanów się co chcesz napisać, bo twoje wypowiedzi są bezsensu!!!tak jak i ty!!!
A tytuł jest po angielsku, a nie po polsku!...zajrzyj do słownika angielsko-polskiego!
A z tymi 15 zł to jesteś śmieszny...Jak tak ich żałujesz to pewnie zbierałeś je przez 5 lat!!!
ZAL.PL!!!
xd...bk mam z Ciebie! xDxD
kotku... jezeli uwazasz, ze Feel to najlepszy zespol, a najlepszy film to american pie czy pamietnik ksiezniczki to samo to o tobie swiadczy
A ja z Ciebie maleńka :D oooo 'żal.pl' buhahaha Nie wiem czy osoba prowadząca castingi w swoim profilu na 'najseksowniejsze' cokolwiek xD powinna jeździć po drugim człowieku. Co nie digital? :P Noo i co z tą Polską? Nawet pośmiać się nie dadzą! Więc pozdrawiamy fankę Feel i przebojowego filmu American Pie! I kochaj dalej Justina :)
pewnie, ze tak! Wentylator jest wedlug niej jednym z seksowniejszych wedlug kolezanki, co za pewne jest prawda dla tych rozszalalych 12-sto latek, ktore pociaga szept Michaela oraz jego wyjatkowo przenikliwy wzrok
a tak w ogóle to fajnie, że lubisz epokę lodowcową, shreka, spider- men`a itd...hehehehe....ile ty masz lat? 5 ??? no może z 6 lub 7...xDxDxd
proponuje zakończyć dyskusje z madziula bo to jakis 13 letni bachor z przeciagiem miedzy uszami. pozdrawiam
tak! poje**** mnie jak sama stwierdzilas, kolejny raz udowadniajac swa wielgasna inteligencje. shrek i epoka lodowcowa to bardzo dobre kreskowki, o czym moga poswiadczyc dorosli, podobnie jak spider man jest niezlym filmem, zreszta wychowalem sie na komiksie.
hiena789: pewnie, ze to prowokacja, zreszta moja :P tylko kolezanka tego nie wie i nie czai o co tu biega : )