PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70075
5,0 14 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D
użytkownik usunięty
qwerty123321

a pewnie ze tak:)

ocenił(a) film na 3

porównujecie zupełnie inne gatunki filmów więc gratuluję umysłu

użytkownik usunięty
szkot7

ale jesli chodzi o efekty,to lepsze sa w STEP UP 3D. : )

użytkownik usunięty

I nie musisz nikogo obrazac.

ocenił(a) film na 10

PRZYBIJAĆ PIĄTKE ;P efekty lepsze ;p w Avatar chyba jak wypijesz i widzisz podwójnie to masz 3d xD

ocenił(a) film na 8
stepup91

dobre...:)) no racja mało było efektów 3d w Avatarze,,,

ocenił(a) film na 7

A gdzie tu ktoś kogoś obraża? "Gratuluję umysłu" to chyba było z zabarwieniem ironicznym i zresztą wcale się nie dziwię, bo faktycznie porównywanie obu różnych gatunków filmowych jest trochę nie na miejscu.
Taa, problem tylko w tym, że to są dwa totalnie różne 'gatunki' efektów specjalnych. To jak porównywać muzykę klasyczną z techno i pytać się, co jest lepsze -,- To, że Tobie podoba się bardziej "Step Up 3D" nie oznacza, że to jest najlepszy film na świecie pod względem efektów, scenografii, gry aktorskiej, fabuły (...) itd.

ocenił(a) film na 3
catherinevictoire

Step up to film taneczny a Avatar to film przygodowy jakby ktoś nie wiedział ( nie będę wytykał palcami)

użytkownik usunięty
szkot7

No i co z tego? Ludzie. Avatar to szmira bez sensu.

ocenił(a) film na 7

A jak ktoś powie, że "Step Up" to szmira bez sensu? (nie mówię, że ja, bo mi się akurat podobał). Podaj argumenty :)

ocenił(a) film na 3
catherinevictoire

Ona umie tylko coś wyszczekać bez zastanowienia :)
Step Up to szmira!!! bleh

użytkownik usunięty
szkot7

: < uuu. Ladnie obrabiac mi dupe za plecami? : )

użytkownik usunięty
catherinevictoire

To niech mowi. Ja mowie,ze Avatar to gowno zrobione dla kasy.

ocenił(a) film na 10

i ja się z rumianą zgadzam :) 3 godziny, 28 zł zmarnoane w kinie. Pokohontas juz lepsze.

użytkownik usunięty
stepup91

:) racja.

ocenił(a) film na 7

Zaczynasz mnie trochę śmieszyć :) Gadasz na prawo i lewo jakim to "Step Up" nie jest arcydziełem, jedziesz po innych filmach, a nie umiesz podać porządnych argumentów?

ocenił(a) film na 3
catherinevictoire

popieram i tak samo się dziwię :O)

ocenił(a) film na 3
szkot7

ona zaczęła mnie śmieszyć już w poprzednim temacie ;p

użytkownik usunięty
catherinevictoire

Gdy wlaczylam na necie Avatara to szybko go wylaczylam.
Nic ciekawego,cienkie jak makaron. Jednym slowem : DNO. A jak cos sie nie podoba,to macie problem.. . :)

ocenił(a) film na 7

I to ma być ten argument? Brawo. Zaczynając od tego, że film rozkręca się nie na samym początku, ale po pewnym czasie to strzelam, że obejrzałaś początek, gdzie było samo gadanie. Ja nie mam żadnego problemu. No może oprócz tego, że załamuję ręce nad większością Twoich wypowiedzi, bo widzę, że komentujesz każdy post, który źle mówi o "Step Up" :)

@szkot7: Dzięki, dobry człowieku, ja już wymiękam :D

użytkownik usunięty
catherinevictoire

Przestan sie osmieszac. Od kolezanek wiem,ze efekty sa mizerne w Avatarze.
Ogladalam takze ostatnie 15 minut filmu.
Zreszta... co to za film,gdzie wiekszosc filmu jest przegadana? :) I nic sie nie dzieje?

Bede bronila Step Upu bo uwielbiam ten film. :) A jak jestes tu tylko po to,by mnie upokorzyc,to lepiej sobie daruj. : )

użytkownik usunięty

szkoda byloby mi pieniedzy na takie gowienko.:)))

ocenił(a) film na 3

bo Avatara nie ogląda się w necie tylko w 3-d marnizno ^&^
to tak samo jakbym ja obejrzał step up w necie
ja widziałem w kinie i mówię że jest głupi
gratuluję oglądania filmu 3-D w necie ( bardzo inteligentne)

ocenił(a) film na 7
szkot7

To już nawet nie chodzi o samo 3D, ale zarówno jeden jak i drugi film są stworzone do dużego ekranu. Byłam na "Avatarze" w kinie, później oglądałam w domu. I z kina wyniosłam lepsze wrażenia. To samo będzie ze "Step Up" jak obejrzę na dużo mniejszym ekranie (co prawda nie monitorze i nie w necie...).

ocenił(a) film na 7
catherinevictoire

Nie jestem po to, by Cię upokorzyć, ale po to, żebyś mi udowodniła, dlaczego "Step Up 3D" jest arcydziełem. A jeśli nie potrafisz tego udowodnić, po prostu przyznaj, że to jest tylko Twoja subiektywna opinia nie mającą nic wspólnego z obiektywną racją. I jeśli bazujesz tylko na opiniach koleżanek (które mają podobny gust do Twojego) to też gratuluję.
Uważasz, że filmy przegadane są głupie? Teraz to Ty się ośmieszasz. Nie jestem dobrą osobą do tłumaczenia Ci, ale widzę, że zwracasz uwagę tylko na otoczkę, a nie na sens filmu. W takim razie w porządku. Skoro tak uważasz, że jest lepiej - okej. Tylko zastanawiam się, jak z Twoją inteligencją, ale to już nie moja sprawa :)

użytkownik usunięty
szkot7

Pustak. Tak mozna okreslic kogos takiego jak ty. : O.

użytkownik usunięty

moze kiedys bede miala na tyle sily,by przebrnac przez ta szmire i ja w calosci obejrzec. :).

ocenił(a) film na 7

Widzę, że znów zabrakło Ci argumentów i musisz kogoś poobrażać, co nie zdarza Ci się pierwszy raz :D No i nieuchronnie zbliżamy się do końca naszej "owocnej" dyskusji, bo widzę, że rozmowa z Tobą nie ma najmniejszego sensu. Oby tak dalej :]

ocenił(a) film na 3
catherinevictoire

rumianeslowa podaj nam argumenty o które prosi cię catherinevictorie i nie zbywaj nas

użytkownik usunięty
szkot7

Zejdz ze mnie,czlowieku.
Nie tylko ja dalam temu filmowi 10,nie jestem wyjatkowa. :)
Bardzo podobal mi sie soundtrack,choreografie i glowni bohaterowie.
Niby dlaczego mam nie dalac temu filmowi oceny 10/10? Zabronicie mi?
Niektorzy daja filmowi Zmierzch 10/10 . I jakos im wolno. Tylko po mnie jedziecie jak po psie,bo dalam 10. Widzialby kto.
Zegnam.

ocenił(a) film na 3

no raczej nie tylko z tego powodu
to raczej ty jedziesz po wszystkim co nie jest step upem
(łącznie z nami(

użytkownik usunięty
szkot7

Ja tylko bronie tego filmu. Jak sie nie podoba,to wyjazd.

ocenił(a) film na 3

sama z tąd wyjedz a może wytańcz? ^^
ty nie bronisz ty jedziesz

użytkownik usunięty
szkot7

Jak kazda fanka bronie tego filmu. : )

użytkownik usunięty

i niestety ale nie pojde. :)

ocenił(a) film na 7

Tak, bronisz filmu tylko w jaki sposób? Obrażając użytkowników, jeżdżąc po innych filmach i nie mając żadnego argumentu na jego "wspaniałość". I o to się cały czas rozchodzi, a nie o to, czy Ci się podoba, czy nie. Ja już od któregoś postu próbuję doprosić się argumentów, ale widzę, że kończy się to niczym. Po prostu ich nie masz. A szkoda, bo myślałam, że dowiem się, dlaczego "Step Up 3D" jest takim... arcydziełem.
Napisałaś "Żegnam", a piszesz nadal :D

użytkownik usunięty
catherinevictoire

A czy ci uzytkownicy nie obrazali fanow? :) kotku.nie masz o niczym pojecia a pieprzysz.

użytkownik usunięty

Przeczytaj sobie poprzednie tematy. Nazywanie fanow bezmozgowymi,pryszczatymi nastolatkami i gorsze swinstwa.

ocenił(a) film na 7

To znaczy, że Ty też masz ich obrażać? To są Twoje jedyne sposoby? Podziwiam Cię :) Nie da się ich przekonać słowami, to trzeba powyzywać. Extra.
Nic Ci nie mam więcej do powiedzenia. Dziękuję za dyskusję, świetnie się ubawiłam.

użytkownik usunięty
catherinevictoire

Cos za cos. :)
Wybacz,ale moja cierpliwosc sie skonczyla.
Nie,nie da sie przekonac slowami. A ja staram sie byc w miare kulturalna.
Ja takze,powinnas zostac komikiem.

użytkownik usunięty

zegnam.

ocenił(a) film na 3

no zdecyduj się bo żegnasz już nas 3 razy :)

ocenił(a) film na 3
szkot7

bardziej od cb jest kulturalniejszy każdy inny w tym temacie

użytkownik usunięty
szkot7

masz cos jeszcze? jak jestes wkurwiony to powyzywaj sie na swoim zwierzaku,a nie na mnie.

użytkownik usunięty
szkot7

z nia skonczylam juz rozmowe. :) ale musialam odpisac. nie martw sie. to jest juz koniec.

ocenił(a) film na 3

ech niski poziom się szerzy po filmwebie

użytkownik usunięty
szkot7

Masz racje. Smutne to,czyz nie? :(
Ty jestes tego przykladem. :))

ocenił(a) film na 3

ty również

użytkownik usunięty
szkot7

:) cos jeszcze?

szkot7

nie ma co zawracać sobie głowy takimi duperelami tłukącymi się po filmwebie jak alkoholicy po monopolowym. widać że jej filozoficzne sformułowania są na poziomie gimnazjum, nie ma pojęcia o czym pisze. Ehhh, dokąd zmierzasz Narodzie? Z takim młodym pokoleniem będzie jeszcze gorzej.