PRZYBIJAĆ PIĄTKE ;P efekty lepsze ;p w Avatar chyba jak wypijesz i widzisz podwójnie to masz 3d xD
A gdzie tu ktoś kogoś obraża? "Gratuluję umysłu" to chyba było z zabarwieniem ironicznym i zresztą wcale się nie dziwię, bo faktycznie porównywanie obu różnych gatunków filmowych jest trochę nie na miejscu.
Taa, problem tylko w tym, że to są dwa totalnie różne 'gatunki' efektów specjalnych. To jak porównywać muzykę klasyczną z techno i pytać się, co jest lepsze -,- To, że Tobie podoba się bardziej "Step Up 3D" nie oznacza, że to jest najlepszy film na świecie pod względem efektów, scenografii, gry aktorskiej, fabuły (...) itd.
Step up to film taneczny a Avatar to film przygodowy jakby ktoś nie wiedział ( nie będę wytykał palcami)
A jak ktoś powie, że "Step Up" to szmira bez sensu? (nie mówię, że ja, bo mi się akurat podobał). Podaj argumenty :)
i ja się z rumianą zgadzam :) 3 godziny, 28 zł zmarnoane w kinie. Pokohontas juz lepsze.
Zaczynasz mnie trochę śmieszyć :) Gadasz na prawo i lewo jakim to "Step Up" nie jest arcydziełem, jedziesz po innych filmach, a nie umiesz podać porządnych argumentów?
Gdy wlaczylam na necie Avatara to szybko go wylaczylam.
Nic ciekawego,cienkie jak makaron. Jednym slowem : DNO. A jak cos sie nie podoba,to macie problem.. . :)
I to ma być ten argument? Brawo. Zaczynając od tego, że film rozkręca się nie na samym początku, ale po pewnym czasie to strzelam, że obejrzałaś początek, gdzie było samo gadanie. Ja nie mam żadnego problemu. No może oprócz tego, że załamuję ręce nad większością Twoich wypowiedzi, bo widzę, że komentujesz każdy post, który źle mówi o "Step Up" :)
@szkot7: Dzięki, dobry człowieku, ja już wymiękam :D
Przestan sie osmieszac. Od kolezanek wiem,ze efekty sa mizerne w Avatarze.
Ogladalam takze ostatnie 15 minut filmu.
Zreszta... co to za film,gdzie wiekszosc filmu jest przegadana? :) I nic sie nie dzieje?
Bede bronila Step Upu bo uwielbiam ten film. :) A jak jestes tu tylko po to,by mnie upokorzyc,to lepiej sobie daruj. : )
bo Avatara nie ogląda się w necie tylko w 3-d marnizno ^&^
to tak samo jakbym ja obejrzał step up w necie
ja widziałem w kinie i mówię że jest głupi
gratuluję oglądania filmu 3-D w necie ( bardzo inteligentne)
To już nawet nie chodzi o samo 3D, ale zarówno jeden jak i drugi film są stworzone do dużego ekranu. Byłam na "Avatarze" w kinie, później oglądałam w domu. I z kina wyniosłam lepsze wrażenia. To samo będzie ze "Step Up" jak obejrzę na dużo mniejszym ekranie (co prawda nie monitorze i nie w necie...).
Nie jestem po to, by Cię upokorzyć, ale po to, żebyś mi udowodniła, dlaczego "Step Up 3D" jest arcydziełem. A jeśli nie potrafisz tego udowodnić, po prostu przyznaj, że to jest tylko Twoja subiektywna opinia nie mającą nic wspólnego z obiektywną racją. I jeśli bazujesz tylko na opiniach koleżanek (które mają podobny gust do Twojego) to też gratuluję.
Uważasz, że filmy przegadane są głupie? Teraz to Ty się ośmieszasz. Nie jestem dobrą osobą do tłumaczenia Ci, ale widzę, że zwracasz uwagę tylko na otoczkę, a nie na sens filmu. W takim razie w porządku. Skoro tak uważasz, że jest lepiej - okej. Tylko zastanawiam się, jak z Twoją inteligencją, ale to już nie moja sprawa :)
moze kiedys bede miala na tyle sily,by przebrnac przez ta szmire i ja w calosci obejrzec. :).
Widzę, że znów zabrakło Ci argumentów i musisz kogoś poobrażać, co nie zdarza Ci się pierwszy raz :D No i nieuchronnie zbliżamy się do końca naszej "owocnej" dyskusji, bo widzę, że rozmowa z Tobą nie ma najmniejszego sensu. Oby tak dalej :]
rumianeslowa podaj nam argumenty o które prosi cię catherinevictorie i nie zbywaj nas
Zejdz ze mnie,czlowieku.
Nie tylko ja dalam temu filmowi 10,nie jestem wyjatkowa. :)
Bardzo podobal mi sie soundtrack,choreografie i glowni bohaterowie.
Niby dlaczego mam nie dalac temu filmowi oceny 10/10? Zabronicie mi?
Niektorzy daja filmowi Zmierzch 10/10 . I jakos im wolno. Tylko po mnie jedziecie jak po psie,bo dalam 10. Widzialby kto.
Zegnam.
no raczej nie tylko z tego powodu
to raczej ty jedziesz po wszystkim co nie jest step upem
(łącznie z nami(
Tak, bronisz filmu tylko w jaki sposób? Obrażając użytkowników, jeżdżąc po innych filmach i nie mając żadnego argumentu na jego "wspaniałość". I o to się cały czas rozchodzi, a nie o to, czy Ci się podoba, czy nie. Ja już od któregoś postu próbuję doprosić się argumentów, ale widzę, że kończy się to niczym. Po prostu ich nie masz. A szkoda, bo myślałam, że dowiem się, dlaczego "Step Up 3D" jest takim... arcydziełem.
Napisałaś "Żegnam", a piszesz nadal :D
A czy ci uzytkownicy nie obrazali fanow? :) kotku.nie masz o niczym pojecia a pieprzysz.
Przeczytaj sobie poprzednie tematy. Nazywanie fanow bezmozgowymi,pryszczatymi nastolatkami i gorsze swinstwa.
To znaczy, że Ty też masz ich obrażać? To są Twoje jedyne sposoby? Podziwiam Cię :) Nie da się ich przekonać słowami, to trzeba powyzywać. Extra.
Nic Ci nie mam więcej do powiedzenia. Dziękuję za dyskusję, świetnie się ubawiłam.
Cos za cos. :)
Wybacz,ale moja cierpliwosc sie skonczyla.
Nie,nie da sie przekonac slowami. A ja staram sie byc w miare kulturalna.
Ja takze,powinnas zostac komikiem.
masz cos jeszcze? jak jestes wkurwiony to powyzywaj sie na swoim zwierzaku,a nie na mnie.
z nia skonczylam juz rozmowe. :) ale musialam odpisac. nie martw sie. to jest juz koniec.