Zgaduję, że autor postu miał na myśli poziom efektów specjalnych. W zasadzie trudno mi się do tej opinii ustosunkować, zważywszy, że były one tak różne w obu filmach. Jednak muszę się zgodzić, że "Step up 3" bardziej mi się podobał niż "Avatar". Dlaczego dałam tak wysoką ocenę? Ponieważ jestem tancerką i kocham filmy o tańcu. Choreografie były wyśmienite, niesamowite, wbijające w fotel, magiczne. Możliwe, że osoby nie mające doświadczenia tanecznego nie dostrzegają w tym filmie piękna i bardzo wysokiego poziomu zawartego głównie w tańcu właśnie.
Pozdrawiam serdecznie. :)
a Avatar nie podobał ci się dlatego że nie było w nim tańca? Jak możesz porównywać Avatara technologicznie zaawansowany animacjo-film ze Step upem filmikiem o tańcu tylko że w 3-D?
Avatar jest najbardziej nudnym filmem jaki znam. Popieram opinie ,,enlisa,, :) też tańczę i podzielam opinię. I Avatar to naprawdę zenada wiec lepiej chyba dać na luz.
Moim zdaniem oba filmy zasługują na 10/10. Avatar jest równie dobrym filmem co step up.
Co było lepsze Avatar czy Step up 3D ? nie mnie oceniać bo nie da sie tego zrobić obiektywnie. Co nie zmienia faktu że subiektywnie na step up poszłabym drugi raz gdybym miała kase a na avatara nie poszłam, nie pójde na tą nową wersje i nie mam ochoty nawet obejrzeć na dvd.
catherinevictoire i szkot 7 podziwiam was za wytrwałość i nerwy ale c'mon po co karmic trolla?! Wnoskujac po sposobie konstruowania zdań oraz ich poziomu ona ma z 13 lat, więc nie ma co zwracać na coś takiego uwage.
Jednak rozwaliło mnie jedno zdanie a mianowicie "Avatar to szmira stworzona dla kasy". Nie no, a Step up to intelektualne i niezależne kino dla ambitnych koneserów kinematografii ^^ LORD HAVE MERCY!!
szmira..................sory nie moge hahahahahah Trafiłes w 10 jesli chodzi o rozbawienie internautów. Step up swoja droga jest dla kazdego dla kogo taniec znaczy cos wiecej niz krecenie dupa. Ja np nie rozglaszam ze ,,kocham, Kocham ten film jest zajebisty,, - nie. Poprostu mi sie podobal - ze wzgledu na choreografie ktore mnie naprawde oczarowaly i niezwykle wyselekcjonowana muzyke.
Laza Morgan i Chromeo min oni są dzieki filmowi wypromowywani.
Powiem więcej ja tańcze hh juz od 1,5 roku, ale seria Step Up jest dla mnie poprostu słaba i szkoda na nia kasy, chociaz przyznam chorelki mega.
Dla kazdego z nas Taniec jest na swoj sposob wazny. Ty tanczysz hh, ja np locking do muzyki r'n'b :)
stepup91 byłeś chociaż na Avatarze czy tak samo jak rumianeslowa oglądałeś w necie?
Nie,mam 15 lat. Pomyliles sie troszke. Trollami jestescie wy,bo siedzicie tutaj i wciaz powtarzacie to samo.
ja? słuchaj paniusiu każdy wyraża swoją opinie a mnie na pewno nie przekrzyczysz . Podobno miałaś już iść. trzy razy nas żegnałaś więc dziękujemy trollowemu dzieciaczkowi o nicku rumieniaslowa dowidzenia!
Tak ci przeszkadzam?
Mialam sobie pojsc,ale ktos mnie nazwal 13,musialam sprostowac. mam 15 lat. ;)
Myślałem że jesteś mądrzejsza ode mnie. Ale odpowiadając na moje zaczepki ( specjalnie napisane) Pokazujesz że jesteś trollem który siedzi cały dzień na filmwebie i odświeża stronę aby zobACZYĆ czy jest nowy koment. I nawet nie odpuszczasz gratuluję bay bay dowdzenia adios
Nikt nie bedzie mi obrabial tylka za plecami. :)
Nie pozwole na to. Wybacz.
A teraz ide obejrzec: Przeczucie z Sanda Bullock. :). Do widzenia.
Dziekuje za mila rozmowe.
BYLEM NA ,,AVATAR,, w Multikinie . Bylem w marcu. Wg mnie naprawde fabula jest oklepana. Poszedlem na film tylko dlatego ze sie nasluchalem w mediach o samych jego superlatywach. Pozatym prowokacyjnym punktem kulminacji bylo powiedzenie ze jest caly zrealizowany w technice 3d. JA W 3D NIC TAM NIE WIDZIALEM. NIC
I NIE NAJEZDZAC NA RUMIANESOWA prosze bo dziewczyna widac ma swoje przekonania i ich broni, jak kazdy z nas. A to ze ma 15 lat i moze troche nie gada w pelni racjonalnie to coz... kazdy z nas mial 15 lat :) ludzi dajcie na luz.
step up91 dzieki za odpowiedz , chciałem wiedzieć poprostu czy widziałęś w kinie bo gdy wiem że byłeś w kinie wiem że oceniasz film w pełni obejrzany i w kinie a nie jak NIEKTÓRZY w necie i to tylko początek i końcówkę
a ty nie jesteś. Oglądając tylko początek i końcówkę filmu nie możesz go oceniać jako obejrzany
ja obejrzalam film wczoraj. jesli chodzi o taniec to wedlug mnie genialny ! w zasadzie film bardzo mi sie podobal bo nie oczekiwalam ze bedzie to jakies arcydzielo a wyszukanej fabule. spodziewalam sie fajnego filmu, z dobra muzyka fajnymi ukladami tanecznymi i sie nie rozczarowalam. a wy moze po prostu pogodzcie sie z tym ze kazdy moze miec inne zdanie, mozna chyba normalnie podyskutowac, jednym sie podobal innym nie, to normalne.
Ludzie, dajcie jej już spokój. Macie przykłady (i to całkiem sporo) jak wygląda dyskusja z rumianeslowa. Nie warto, tracicie tylko czas. Niech se broni tego swojego filmu, krzyż na drogę. Chyba, że macie niezły ubaw z tej "dyskusji"... :D
czy ty przypadkiem nie skonczylas juz dyskusji tutaj? :) .
Lapska swedza,nie? :) .
Skończyłam z Tobą dyskusję na temat braku Twoich argumentów i na temat "Avatara", natomiast myślę, że wolno mi się odzywać na inny temat. Dziewczyno, myśl, zanim coś napiszesz :) Tyle ode mnie, bo nie zamierzam z Tobą rozwijać kolejnej rozmowy. Szkoda mi na to czasu. Mam inne rzeczy do roboty, w przeciwieństwie do Ciebie, a mój post u góry był skierowany nie do Ciebie, a do innych użytkowników. Pogadamy za parę lat jak dorośniesz do normalnej dyskusji.
Zaraz mnie pożegnasz po raz drugi :D Albo trzeci.
To po co wypowiadasz sie na moj temat? :) slucham?
Nie bedzie mnie nikt obrazal,nie pozwole sobie na to,dziewczynko. zapamietaj to sobie.
tylko czekasz na to,az cos napisze. po to by mnie zjechac jak psa. ale to ci sie nie uda.
koniec gry.
:) hahaha. poziom = bez poziomowy. IQ takie same jak u komara,ktorego dzisiaj zabilam. :)
szkoda że cie nie ugryzł w język.
Twój poziom wypowiedzi sprowadza się do wysokości IQ mojego królika :)
Polecam ci obejrzeć film krótko metrażowy ,, Jak działa jamniczek" tam jest twój poziom myślenia jest taki sam jak niektóre nazwy w tym filmie ( film uwielbiam)
http://www.youtube.com/watch?v=bIN4ZL9U7Z4&feature=player_embedded#at=42
uwielbiasz ten film? :) no pewnie. bo tam bohaterowie zachowuja sie tak jak Ty. :) duzy dzieciak. :).
specjalnie wysłałem ci link i czekałem co powiesz. Jest to klasyk kina form miniaturowych a ty nawet nie rozumiesz przesłania tego filmu. Do widzenia
jeszcze nawet nie raczylam go obejrzec. :)
haha. idziesz,bo brak ci argumentow? poddajesz sie. :(
nie bo ja mam ważniejsze sprawy od cb i nie zamierzam w odróżnieniu od cb ślęczeć cały dzień w tym temacie i napawać się kolejnymi wyzwiskami innych
nie wiem czy mi sie wydaje ale "rumianeslowa " chyba za wszelka cene chce miec ostatnie slowo. dogryza innym prowokujac a potem czepiaja sie ze ktos odplaca tym samym ;)
Mnie sie film podobal, Tobie tez, szkot7 uwaza ze to hlam, i co w tym zlego ? przeciez jak to sie mowi ile ludzi tyle gustow. po jaka cholere sie tu gnoicie ? czy to nie miala byc dyskusja dotyczaca filmu ?