PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70104
4,8 13 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Tyle mam do powiedzienia.Taniec swietny

Mow_Bow

o,szkot.. przyprowadziles kumpla? ten sam tok myslenia niee? :>

qwerty123321

Zgaduję, że autor postu miał na myśli poziom efektów specjalnych. W zasadzie trudno mi się do tej opinii ustosunkować, zważywszy, że były one tak różne w obu filmach. Jednak muszę się zgodzić, że "Step up 3" bardziej mi się podobał niż "Avatar". Dlaczego dałam tak wysoką ocenę? Ponieważ jestem tancerką i kocham filmy o tańcu. Choreografie były wyśmienite, niesamowite, wbijające w fotel, magiczne. Możliwe, że osoby nie mające doświadczenia tanecznego nie dostrzegają w tym filmie piękna i bardzo wysokiego poziomu zawartego głównie w tańcu właśnie.
Pozdrawiam serdecznie. :)

enlisa

a Avatar nie podobał ci się dlatego że nie było w nim tańca? Jak możesz porównywać Avatara technologicznie zaawansowany animacjo-film ze Step upem filmikiem o tańcu tylko że w 3-D?

szkot7

Avatar jest najbardziej nudnym filmem jaki znam. Popieram opinie ,,enlisa,, :) też tańczę i podzielam opinię. I Avatar to naprawdę zenada wiec lepiej chyba dać na luz.

stepup91

Moim zdaniem oba filmy zasługują na 10/10. Avatar jest równie dobrym filmem co step up.

szkot7

Co było lepsze Avatar czy Step up 3D ? nie mnie oceniać bo nie da sie tego zrobić obiektywnie. Co nie zmienia faktu że subiektywnie na step up poszłabym drugi raz gdybym miała kase a na avatara nie poszłam, nie pójde na tą nową wersje i nie mam ochoty nawet obejrzeć na dvd.

qwerty123321

catherinevictoire i szkot 7 podziwiam was za wytrwałość i nerwy ale c'mon po co karmic trolla?! Wnoskujac po sposobie konstruowania zdań oraz ich poziomu ona ma z 13 lat, więc nie ma co zwracać na coś takiego uwage.

Jednak rozwaliło mnie jedno zdanie a mianowicie "Avatar to szmira stworzona dla kasy". Nie no, a Step up to intelektualne i niezależne kino dla ambitnych koneserów kinematografii ^^ LORD HAVE MERCY!!

niqs_2

szmira..................sory nie moge hahahahahah Trafiłes w 10 jesli chodzi o rozbawienie internautów. Step up swoja droga jest dla kazdego dla kogo taniec znaczy cos wiecej niz krecenie dupa. Ja np nie rozglaszam ze ,,kocham, Kocham ten film jest zajebisty,, - nie. Poprostu mi sie podobal - ze wzgledu na choreografie ktore mnie naprawde oczarowaly i niezwykle wyselekcjonowana muzyke.
Laza Morgan i Chromeo min oni są dzieki filmowi wypromowywani.

stepup91

Powiem więcej ja tańcze hh juz od 1,5 roku, ale seria Step Up jest dla mnie poprostu słaba i szkoda na nia kasy, chociaz przyznam chorelki mega.

niqs_2

Dla kazdego z nas Taniec jest na swoj sposob wazny. Ty tanczysz hh, ja np locking do muzyki r'n'b :)

stepup91

stepup91 byłeś chociaż na Avatarze czy tak samo jak rumianeslowa oglądałeś w necie?

niqs_2

Nie,mam 15 lat. Pomyliles sie troszke. Trollami jestescie wy,bo siedzicie tutaj i wciaz powtarzacie to samo.

bo ty dodajesz prowokujące komentarze tobie już dziękujemy do widzenia! :)

szkot7

To ty prowokujesz. Oj,nie ladnie,nie ladnie tak zganiac na mnie. :)

ja? słuchaj paniusiu każdy wyraża swoją opinie a mnie na pewno nie przekrzyczysz . Podobno miałaś już iść. trzy razy nas żegnałaś więc dziękujemy trollowemu dzieciaczkowi o nicku rumieniaslowa dowidzenia!

szkot7

Tak ci przeszkadzam?
Mialam sobie pojsc,ale ktos mnie nazwal 13,musialam sprostowac. mam 15 lat. ;)

no tak 15 latka a mózg chyba 6 latki ( sprostujesz czy się z nami żegnasz?)

szkot7

Nie prowokuj do kolejnej klotni. :)

Myślałem że jesteś mądrzejsza ode mnie. Ale odpowiadając na moje zaczepki ( specjalnie napisane) Pokazujesz że jesteś trollem który siedzi cały dzień na filmwebie i odświeża stronę aby zobACZYĆ czy jest nowy koment. I nawet nie odpuszczasz gratuluję bay bay dowdzenia adios

szkot7

Nikt nie bedzie mi obrabial tylka za plecami. :)
Nie pozwole na to. Wybacz.
A teraz ide obejrzec: Przeczucie z Sanda Bullock. :). Do widzenia.
Dziekuje za mila rozmowe.

W końcu ale i tak się tutaj wrócisz

szkot7

Aha jedna dobra rada: Nie porównuj step upu do Przeczucia :))

szkot7

BYLEM NA ,,AVATAR,, w Multikinie . Bylem w marcu. Wg mnie naprawde fabula jest oklepana. Poszedlem na film tylko dlatego ze sie nasluchalem w mediach o samych jego superlatywach. Pozatym prowokacyjnym punktem kulminacji bylo powiedzenie ze jest caly zrealizowany w technice 3d. JA W 3D NIC TAM NIE WIDZIALEM. NIC

stepup91

I NIE NAJEZDZAC NA RUMIANESOWA prosze bo dziewczyna widac ma swoje przekonania i ich broni, jak kazdy z nas. A to ze ma 15 lat i moze troche nie gada w pelni racjonalnie to coz... kazdy z nas mial 15 lat :) ludzi dajcie na luz.

stepup91

Spokojnie,dziekuje za troske,jednak nie potrzebuje niczyjej pomocy.

step up91 dzieki za odpowiedz , chciałem wiedzieć poprostu czy widziałęś w kinie bo gdy wiem że byłeś w kinie wiem że oceniasz film w pełni obejrzany i w kinie a nie jak NIEKTÓRZY w necie i to tylko początek i końcówkę

szkot7

Hahaha.:) jestes bardzo zabawny .

a ty nie jesteś. Oglądając tylko początek i końcówkę filmu nie możesz go oceniać jako obejrzany

szkot7

widze że komuś już brakło argumentów :)

szkot7

ja obejrzalam film wczoraj. jesli chodzi o taniec to wedlug mnie genialny ! w zasadzie film bardzo mi sie podobal bo nie oczekiwalam ze bedzie to jakies arcydzielo a wyszukanej fabule. spodziewalam sie fajnego filmu, z dobra muzyka fajnymi ukladami tanecznymi i sie nie rozczarowalam. a wy moze po prostu pogodzcie sie z tym ze kazdy moze miec inne zdanie, mozna chyba normalnie podyskutowac, jednym sie podobal innym nie, to normalne.

merry_5

tak tylko że ona tego nie rozumie i chce aby wszyscy kochali ten film

szkot7

myslisz sie. : < och,jakie to smutne.

szkot7

haha. Nie,ale szkoda mi klawiatury na takie cos jak ty. :)

Ludzie, dajcie jej już spokój. Macie przykłady (i to całkiem sporo) jak wygląda dyskusja z rumianeslowa. Nie warto, tracicie tylko czas. Niech se broni tego swojego filmu, krzyż na drogę. Chyba, że macie niezły ubaw z tej "dyskusji"... :D

catherinevictoire

czy ty przypadkiem nie skonczylas juz dyskusji tutaj? :) .
Lapska swedza,nie? :) .

Skończyłam z Tobą dyskusję na temat braku Twoich argumentów i na temat "Avatara", natomiast myślę, że wolno mi się odzywać na inny temat. Dziewczyno, myśl, zanim coś napiszesz :) Tyle ode mnie, bo nie zamierzam z Tobą rozwijać kolejnej rozmowy. Szkoda mi na to czasu. Mam inne rzeczy do roboty, w przeciwieństwie do Ciebie, a mój post u góry był skierowany nie do Ciebie, a do innych użytkowników. Pogadamy za parę lat jak dorośniesz do normalnej dyskusji.
Zaraz mnie pożegnasz po raz drugi :D Albo trzeci.

catherinevictoire

To po co wypowiadasz sie na moj temat? :) slucham?
Nie bedzie mnie nikt obrazal,nie pozwole sobie na to,dziewczynko. zapamietaj to sobie.

catherinevictoire

mnie już żegnała 3 razy :P

szkot7

a ty sie nie wtracaj,malpko. :)

tylko czekasz na to,az cos napisze. po to by mnie zjechac jak psa. ale to ci sie nie uda.
koniec gry.

to się jeszcze okaże orangutanku

szkot7

:) hahaha. poziom = bez poziomowy. IQ takie same jak u komara,ktorego dzisiaj zabilam. :)

szkoda że cie nie ugryzł w język.
Twój poziom wypowiedzi sprowadza się do wysokości IQ mojego królika :)

szkot7

bawisz mnie,doprawdy. :) .
nie,nie ugryzl mnie. szybko go zalatwilam. :)

Polecam ci obejrzeć film krótko metrażowy ,, Jak działa jamniczek" tam jest twój poziom myślenia jest taki sam jak niektóre nazwy w tym filmie ( film uwielbiam)

http://www.youtube.com/watch?v=bIN4ZL9U7Z4&feature=player_embedded#at=42

szkot7

uwielbiasz ten film? :) no pewnie. bo tam bohaterowie zachowuja sie tak jak Ty. :) duzy dzieciak. :).

specjalnie wysłałem ci link i czekałem co powiesz. Jest to klasyk kina form miniaturowych a ty nawet nie rozumiesz przesłania tego filmu. Do widzenia

szkot7

jeszcze nawet nie raczylam go obejrzec. :)
haha. idziesz,bo brak ci argumentow? poddajesz sie. :(

nie bo ja mam ważniejsze sprawy od cb i nie zamierzam w odróżnieniu od cb ślęczeć cały dzień w tym temacie i napawać się kolejnymi wyzwiskami innych

szkot7

nie wiem czy mi sie wydaje ale "rumianeslowa " chyba za wszelka cene chce miec ostatnie slowo. dogryza innym prowokujac a potem czepiaja sie ze ktos odplaca tym samym ;)

Mnie sie film podobal, Tobie tez, szkot7 uwaza ze to hlam, i co w tym zlego ? przeciez jak to sie mowi ile ludzi tyle gustow. po jaka cholere sie tu gnoicie ? czy to nie miala byc dyskusja dotyczaca filmu ?