Oj,jakze bardzo sie mylisz. :( to na mnie najechano,bo porownalam Step Up do Avatara.
A ja odplacilam sie tym samym.
też uważam, że lepszy od avatara. Z chęcią poszłam na niego drugi raz, by znów zobaczyć fantastyczne choreografie :) i chętnie pójdę trzeci, tym razem ze znajomymi by "uczcić" początek roku szkolnego :P
dla mnie avatar był nijaki...tak...to chyba dobre określenie...
A JA tak nie uważam i do widzenia na 100 poście się skończy bo nie ma sensu już dłużej się przekrzykiwać. I widzisz rumianeslowa? Ja mam umiar ja skończyłem pierwszy a ten kto napisze po mnie okaże się osobą bez umiaru. Żegnam wszystkich dobranoc
zastanawiam sie jak w ogole mozna te 2 filmy porownywac ? przeciez to 2 rozne gatunki ! prosze was!
to tak jakby wziac horror i komedie romantyczna. fan horrorow bedzie wychwalal horror, fan komedii romantycznych to drugie. i wcale nie znaczy to ze ktorys jest gorszy / lepszy, bo moze kazdy jest dobry w swoim gatunku. Przeciez zawsze kazda produkcja ma swoich zwolennikow i odwrotnie.
nie wiem jak mozna film sci-fi zestawiac z filmem muzycznym, przeciez to jak niebo i ziemia.
jak ogladacie np dramat, komedie, horror, sci-fi i sportowy to chyba nie oczekujecie tego samego od kazdego z nich.
w sci-fi dobre efekty specjalne itd, horror ma miec klimat, byc przerazajacy, komedia zabawna itd.
wiec co to w ogole za durny pomysl :P
ok, niech będzie. to dwa różne gatunki i nie powinno się je porównywać. Ale powiedzmy, że ktoś by mnie zapytał - co byś teraz z chęcią obejrzała? Avatara, czy Step up 3D? - Ja od razu bym odpowiedziała, że ten drugi. koniec, kropka. :) to nie oznacza, że wolę filmy taneczne/muzyczne od fantastycznych i dlatego tak wybrałam, bo ja np. lubię Zmierzch, a on należy do tej drugiej kategorii...;]
weramg, wiesz moze gdzie mozna na internecie obejrzec: Heartbreaker. Licencja na uwodzenie?
może będzie za jakiś czas na seans24.pl albo ekino.tv... narazie nigdzie nie ma....;
coooo??? zabawny jesteś ;p przecież to leci w kinach teraz :/ na HBO będzie pewnie na jakieś pół roku/rok
rumianeslowa przestan wreszcie prowokowac :D :D ;) ;)
i nie ma nic bardziej irytujacego niz czepianie sie czyjejs ortografii :D
jestem uczulona na tym punkcie. :) Jest to taki oczywisty błąd!
Ktos niedawno mowil,ze nie potrafie wyrazac sie racjonalnie,podczas gdy sam popelnia błędy . Uroczo.
Ja tak ogólnie chciałbym nawiązać do tematu... Taniec w Step upie co prawda powala. Według mnie jest to film bardzo dobry i z chęcią obejrzałbym go jeszcze raz. "Avatar" natomiast również mi się bardzo podobał. Wiedziałem od kolegi który był dzień wcześniej ode mnie na tym filmie żeby się nie spodziewać wymyślnej fabuły ponieważ takowej niema. Mimo to efekty zawarte w filmie mnie wręcz powaliły. Proszę nie pisać że Step up ma o wiele lepsze efekty i że w Avatarze nie widać 3d ponieważ efekty nie są zależnie od 3d. Avatar był o wiele droższą produkcją od filmu "Step up", wysokość produkcji wynosiła 237 MLN DOL!!!. Sam widok postaci pół animowanych powinien wgnieść w fotel. Nie wiem czy ktoś z użytkowników widział technikę jaką wykorzystywano do uzyskania takiegoż efektu. Można prawdopodobnie znaleźć na youtubie... Proszę, nawet się wysiliłem i znalazłem filmik: http://www.youtube.com/watch?v=1wK1Ixr-UmM. Proszę o wyrozumiałość w stosunku do mojego posta i przepraszam że tak się rozpisałem xD... Pozdrawiam
mowic racjonalnie a popelnic blad na szybkiego przy pisaniu na laptopie to 2 rozne sprawy...........................................
nie mam zamiaru czyatc waszej konwersacji, bo mnie głowa rozboli...
napisze tylko co ja myślę o tym..:)
jak dla mnie Step up 3D był super i Avatar w miarę też, ale troszkę nudny i jak dla mnie zrobili to tylko po to żyeby zarobić miliony, co prawda nie udalo im się, aż na taką skalę, jaką chcieli, ale było tak wyczekiwane, że masa ludzi poszła na to, <bo miało być lepsze od Titanica>, a sory, alle kto porównuje w zasadzie film oparty na faktach z fantastyką, czy science fiction? tak samo taneczny z fantastyką? jeśli chodzi tylko o efekty to trzyeba przyznać, oczywiście mówię za siebie i nie che nikogo obrazać, mowie z góry, ze w Step up-ie byly lepsze<powtarzam jak dla mnie...> ale jeżeli ktos zacznie mi tu poruwnywac fabułę to sory ale to troche, nawet bardzo, nie tak, bo tak sie po prostu nie robi, no ale...
Jeszcze dajcie temat "JAk dla mnie Step Up 3D jest o niebo lepszy/gorszy od Zaćmienia(Saga Zmierzch)", to się zarżnę po prostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
też bym nie chciała porównywać tych filmów (Step up 3D/Eclipse), bo oba kocham :P
Hmm... Zastanawiam się czy to było do mnie ^^. Że niby pisałem pisałem na szybko siedząc przy laptopie? Nie chce nikogo obrażać, ale pomyśl czasem zanim coś napiszesz, ponieważ twój post był kompletnie bez sensu... Twoje wnioski są wyciągnięte z niczego... Równie dobrze mógłbym pisać z telefonu i nic by to nie zmieniło. Wyraziłem tylko swoje zdanie... Jeśli chce je ktoś podważyć to proszę bardzo, ale widziałem w wielu poprzednich postach że niestety niektórym zupełnie brak jakichkolwiek racjonalnych argumentów. Jeśli się pomyliłem i to nie było do mnie to przepraszam. Btw... Co to było to "N" stepup91?
Hmm... Z tego wynika że to chyba on popełnia błąd pisząc na szybko przy laptopie. Podpiął swoją odpowiedź pode mnie, nie zachowuje poprawnej składni zdania, a czepia się innych. Bez obrazy. I wciąż mnie zastanawia co znaczy to "N" kilka komentarzy wyżej ^^. Naprawdę byłbym wdzięczny jeśli ktoś by mi to wytłumaczył.
@bella3: Proszę wymienić mi najlepsze (Twoim zdaniem) efekty specjalne w "Step Up 3D" :)
Nie mam zamiaru się z nikim kłócić. Może użytkowniczka powyżej będzie miała jakieś argumenty. A jeśli nie to szkoda. Trudno. Forum jest po to, żeby dyskutować.
ja PROPONUJE ZACZAC MOWIC O FILMIE AVATAR-UP 3D I O JEGO 2 CZEŚCI ZAĆMAVATARNIENIE ;D SORY MUSIALEM TO NAPISAC. WEZCIE SKONCZCIE SIE PRZEKOMARZAC.
Dobrze. Wiec zakonczmy to.
qwerty123321 powiedzial,ze film jest lepszy od Avatara. Ja sie zgodzilam z nim. Moze to bylo zle porownanie. Przyznaje sie do bledu.
Jesli mialabym wybrac,wole Step Up. Inni moze wola Avatara. I niech tak zostanie.
Koniec. kropka.dziekuje.
I bez klotni. ;)