PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603776}

Step Up 4 Revolution

Step Up Revolution
2012
7,0 58 tys. ocen
7,0 10 1 57846
5,2 6 krytyków
Step Up 4 Revolution
powrót do forum filmu Step Up 4 Revolution

podajcie link do w miarę dobrej wersji z napisami jak już znajdziecie w necie

ocenił(a) film na 10
monika199406

Najpierw wybierz się do kina na to :]]

ocenił(a) film na 6
pi3truchaa

dzięki za radę, w moim kinie filmy są pokazywane ok 2 miesiące po premierze, do lepszego kina mam 100 km

ocenił(a) film na 10
monika199406

Sorry.. Gdybym wiedział to bym nie pisał :]]

ocenił(a) film na 6
pi3truchaa

spoko ;)

monika199406

już pobieram wersje brrip monisiu a napisy sam dopasuje hahahah dobra wersja będzie gdzieś za 4 miechy, prosze bez takich komentarzy :/

ocenił(a) film na 6
monika199406

wieśniackie tłumaczenie, lepiej coś ukraś co nie ? nawet jak to badziew dla debili to lepiej ukraść bo "łeee mam głupie kino w piciach dolnych a nie pojadę do innej wioski bo za dużo zachodu"

ocenił(a) film na 6
Hideki_zuo

kolega pewnie nie protestował przeciwko ACTA, nie uważam tego za kradzież i nie chce mi się wierzyć że nie oglądasz filmów w necie tylko cały czas chodzisz do kina

monika199406

po pierwsze protestowałem przeciw ACTA , po drugie chyba nie wiesz o co z tym chodziło z ACTA bo nie tylko o to by sobie filmiki i mp3 ściągać , po trzecie TAK chodzę na wszystko co nowe do kina inne filmy wypożyczam lub korzystam z netflixa plus mam swoją kolekcję dvd i vhs
a skoro nie uważasz tego za kradzież wow no paczcie postęp kurde pełną gębą jak coś nie jest materialne albo przytwierdzone do podłogi to można brać co nie ?

ocenił(a) film na 6
Hideki_zuo

wow aż strach korzystać z internetu-tyle tu przestępców, bo wolą wydać kasę na coś pożytecznego a nie na film który być może znudzi się po 5 minutach, od czasu do czasu chodzę ale nie na film tylko do kina jeśli wiesz o czym mówię, chociaż wątpię w to bo jesteś jakimś maniakiem który film traktuje jak świętość i nie pozwoli na nawet moment nieuwagi..

monika199406

wiesz skoro tak traktujesz sprawę nie oglądaj filmów bo po co? nawet jeśli film jest nudny to wybacz ale ktoś pracował żeby on powstał nawet jeśli to będzie kaszana dupna gra aktorska itd to... to kurde nie oglądasz bo to wiesz przed obejrzeniem, no i wiesz ciężko jest wejść na film ale do kina to i owszem da się. Maniakiem huhu wyjaśnij? bo oglądam filmy z legalnego źródła? w ten sposób wynagradzam ich twórcom to że dali mi trochę rozrywki bo włożyli w to sporo pracy aby film powstał, no ale wiadomo filmy kraść możesz bo "to tylko film e tam szkoda mi kasy na te pierdoły" to powtarzam raz jeszcze, szkoda ci kasy? nie oglądaj! bluzkę w sklepie też ukradniesz bo szkoda ci kasy?

ocenił(a) film na 6
Hideki_zuo

jesteś bardzo szlachetny- oglądasz filmy z legalnego źródła czasami tylko po to żeby wynagrodzić twórce nawet jeśli film jest żałosny
z tą bluzą to trochę przesadziłeś ale ok-jak już porównujemy to czy ty kupujesz wszystko w sklepie na co tylko cie stać żeby wynagrodzić osoby które to robiły bo włożyły w to dużo pracy?? Nie bo nie zrobiły tego tylko dla cb i są inni ludzie którzy mają inny gust i im się to spodoba, gdyby każdy myślał jak ty to może świat byłby lepszy ale filmy beznadziejne

monika199406

czekaj czekaj co ty pierdzielisz za przeproszeniem ? czytasz ze zrozumieniem ? CHCE OBEJRZEĆ DANY FILM TO ZA NIEGO PŁACĘ NIE CHCĘ NIE PŁACĘ NIE OGLĄDAM czy to tak ciężko zrozumieć ? ja nie pisze o gustach ja pisze o tym że jak coś chce kupić (w tym wypadku obejrzeć film) bo to chce to za to płacę. wybacz ale dochodzę do wniosku że jesteś zwykła głupią i infantylną osoba która nie wie co to praca.
Powiem ostatecznie tak : chcesz oglądać filmy ? Płać za to! nie wiesz czy ci się spodoba? Od czego recenzje od czego znajomi od czego twój własny gust? Nie stać cię? cóż c'est la vie nie zawsze można mieć to czego chcemy a w takim razie czas znaleźć pracę albo oszczędzać kieszonkowe.

ocenił(a) film na 6
Hideki_zuo

rozumiem cię doskonale ale to nie znaczy że muszę się z tb zgadzać

monika199406

nie rozumiesz boś umysłowe dziecko , idź i kradnij dalej i tłumacz to sobie że to nic złego bo to tylko filmy czy jak tam chcesz
bez odbioru

ocenił(a) film na 6
Hideki_zuo

faktycznie to że obejrzę coś co ogadaja setki ludzi to kradzez to mogę być złodziejka a ty bądz frajerem który ma za dużo pieniędzy

monika199406

Na takie ch.ujowe filmy to nawet szkoda prądu żeby je ściągać

monika199406

http://etelewizor.info/filmy-online/muzyczny/34-step-up-4-revolution.html