PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509843}

Stone

2010
5,9 21 tys. ocen
5,9 10 1 21044
4,5 4 krytyków
Stone
powrót do forum filmu Stone

nie wiem czemu tak nisko oceniany? bo nie ma efektów specjalnych? każdy świetnie zagrał swoje role, kilka ciekawych nałożonych wątków na siebie. może dla wielu za trudny?

ocenił(a) film na 6
Arczi80

to nie chodzi o to że aktorzy źle zagrali, bo zagrali dobrze. samo przesłanie też płytkie nie było, a opcja o odradzaniu się wciąż na nowo bardzo do mnie przemawia, ale... z przykrością stwierdzam, że w tym filmie nic się nie działo, albo działo się bardzo niewiele. Jakoś się nie kleił i tyle. Nie był on ani bardzo dobry, ani przykuwający uwagę, ani nawet dialogów nie miał powalających. Zagrała w nim trójka rewelacyjnych aktorów, co automatycznie podnosi jego notę, jednak wg. mnie to z samym filmem było coś nie tak. Niezły pomysł, gorzej z jego realizacją. Jeszcze gdyby był kręcony na podstawie książki to bym to zrozumiała- znaczy fakt iż wielu rzeczy w nim brakuje, a w książce mogłoby to wyglądać zupełnie inaczej, jednak tu po prostu scenariusz był taki sobie i tyle.

jk121

wiesz co, przemyślałem to sobie po Twoim opisie i o punkcik notę opuściłem. nadal twierdzę że trójka głównych aktorów świetnie zagrała, ale istotnie, scenariusz był taki sobie.

ocenił(a) film na 6
Arczi80

o! a to miłe... obawiałam się jakiegoś pojazdu po moim wpisie, bo z tego co widziałam poziom kultury na forach itp w necie jest coraz niższy, a tu proszę :) cieszę sie że mogłam zwrócić twoją uwagę na fakt kiepskiego scenariusza. pozdrawiam

jk121

istotnie - poziom kultury i na forach i w życiu na co dzień jest bardzo niski i nadal spada. cenię taką informację zwrotną. chętnie częściej posłuchałbym takich uwag - innego spojrzenia na to samo. oczywiście każdy ma swoje gusta, ale dobre argumenty mogą rzucić nowe światło na sprawę.

ocenił(a) film na 5
Arczi80

mysle ze niskie noty biora sie z rozczarowania, swietni aktorzy zagrali swietnie nieswietny scenariusz. ot co.