PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=806077}

Strażnicy Galaktyki: Volume 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3
2023
7,7 74 tys. ocen
7,7 10 1 74433
7,7 73 krytyków
Strażnicy Galaktyki: Volume 3
powrót do forum filmu Strażnicy Galaktyki: Volume 3

Świetny

ocenił(a) film na 9

Zaskakująco dobra już kolejna część Strażników. Trzyma poziom poprzednich części. Porównując do wszystkich ostatnich seriali i filmów, które wychodzą to ta trylogia zjada wszystko. Dziwi mnie to, że potrafią robić taki szajs i jednocześnie pokazują, że potrafią zrobić coś świetnego. Chyba najlepsze CGI/efekty specjalne ze wszystkich filmów. Niektóre sceny akcji to majstersztyk. Postacie są świetnie napisane, zagrane, z dużym charakterem. Aktorstwo super, świetny czarny humor, którego brakuje w reszcie produkcji, pod tym względem podobny był najnowszy Thor. Bardzo dobra fabuła, film nie nudzi od początku do końca mimo 2h. Mega plus za przesłanie i jednak próba przekazywania jakiś pozytywnych wartości. Scena jaka Mantis wypuszcza tego brzydala z klatki itp itd... no dla mnie bomba. Oglądałem przy 2 jointach i łzy polecały kilkukrotnie także też plus za jakieś motywy wychowawcze. Ogólnie szkoda, że produkcja pokazuje jak coś może być dobre i jak rzadko producenci się przykładają do pracy. Mocne 9/10