PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=806077}

Strażnicy Galaktyki: Volume 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3
2023
7,7 73 tys. ocen
7,7 10 1 73051
7,7 67 krytyków
Strażnicy Galaktyki: Volume 3
powrót do forum filmu Strażnicy Galaktyki: Volume 3

Film posiada setki i błędów logicznych a fabuła jest ewidentnie kierowana do osób po prostu głupich. Jest to dość żałosne kino w porównaniu do choćby 12 gniewnych ludzi, co do bogactwa fabuły. Błąd na błędzie i niedorzeczności dosłownie co minuta. Prostackie kino nic więcej.

ocenił(a) film na 8
hetmantomekh

Sama nie wiem, czy to bardziej śmieszne, czy żałosne, że próbujesz podnieść swoją, nadzwyczaj niską samoocenę, w taki sposób. Już pomijając, że prawie wszystkie filmy, oceniasz negatywnie, bo tobie wcale nie chodzi o filmy, tylko o wyżywanie się na innych. Musisz mieć bardzo przykre życie. Tyle, że to nie usprawiedliwia tego jak się zachowujesz.

ocenił(a) film na 2
Poznawajka

To że Pani lubi prostackie filmy gdzie nie ma logicznej fabuły to nie moja próba podniesienia samooceny. Tylko to, że kręcą firmy dla coraz głupszego widza - gdzie nic nie ma pokrycia w nauce czy logice. Nie starają się bo po co - skoro widzowie są głupi i nie negują oczywistych głupot.

ocenił(a) film na 8
hetmantomekh

Widze ze nastepny ma problem ze soba... Czemu to prostackie kino ? Bo ja nie widzialem tam nic prostackiego. Az zal komentowac takie wysrywy takich placzkow jak ty :) Chlopie ty oczekujesz realistycznosci w MCU XD Trzymajcie mnie hahahahah