Horror familijny, ale przyjemnie sie ogladalo mimo ze to bylo raczej robione dla dzieci zeby sie baly. Dam 7/10 a co mit am
może jestem jakiś dziwny, ale autentycznie się bałem na tym filmie.
czy to ważne do kogo adresowany jeśli straszy i ma dobry scenariusz ? :)
i słusznie się bałeś, bo film oprócz straszenia miał ten klimat horrorów z lat 80-tych - wtedy też sporo było horrorów familijnych :) W sumie całkiem udana pozycja z trochę niedopracowaną końcówką, ale fajnie się ogląda
trzeba robić nowe, ile można oglądać Gremliny ;) dla młodych w sam raz, choć zabrakło trochę więcej głębi w przekazie moim zdaniem
Mnie też film się podobał- zupełnie inaczej przedstawiona groza niż w typowych "straszakach" przewidywalnych i straszących w większości dźwiękiem. I zgadzam się z opinią Ilonki, że końcówka jest niedopracowana i odstaje od całości :-)
Ja również naprawdę się bałam, ponieważ oglądałam sama w środku nocy :D Trochę przerysowane postacie młodzieży i kilka niedopracowanych szczegółów (w tym mogli sobie oszczędzić efektów specjalnych, bo nie były zbyt realistyczne), ale ogółem naprawdę dobry film. Pomysł świetny i wykonanie również niezłe, choć aktorzy grali trochę drętwo.
Mimo to daje 7/10
To samo powiedziałem mojej dziewczynie po ok 40min oglądania, mianowicie horro familijny przeznaczony raczej dla mlodszej widowni :) Ogólnie nawet fajny, mi osobiście najbardziej podobał sie ten klaun :] Chyba sobie sprawie takiego...
Nie ma czegoś takiego jak horror familijny LOL . To był horror młodzieżowy .
Np Lost Boys jedyneczka bardzo podobne tylko , że tam wampiry pozdro .
oj te niby horrory familijne z lat 80 nieźle na psyche wpływały, ten to przy nich pikuś...pierwsza część filmu naprawdę niezła potem chyba zabrakło pomysłu...
Zdecydowanie wątek klauna mnie rozbawił! I te dźwieki, które go zapowiadały lub które on sam wydawał. Wyobraźcie sobie jak musieli się śmiać kręcąc ten film, kiedy "sterowali" tym klaunem. Ale ogólnie film ok. Trochę przytrzymał w napięciu. Daję 7/10
Całkiem przyjemnie się oglądało ten film. Coś innego, coś w czym wyczuwa się klimat i zdecydowanie jakąś treść. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.