7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 24122
6,8 62 krytyków
Strange Darling
powrót do forum filmu Strange Darling

Sugerując się opiniami i ocenami na filmwebie poszedłem do kina i po 30 min wyszedłem...
Muzyka to jakaś porażka, gra aktorska zło, dialogi denne... decyznfekcja rany w trakcie pościgu i spalanie jointa absurdalne, przyduszanie i zabawy łóżkowe żenujące, strzelanie do zamrażalki i pudło, kici kici... Jezu....a to było tylko 30 min.

Nie polecam

ocenił(a) film na 7
xosinx

xd szkoda że zabawy łóżkowe cie aż tak ruszyły że nie usiedziałeś do końca, film absurdalny ale na plus

ocenił(a) film na 1
Ola109_2

zabawy łóżkowe były wcześniej niż kici kici, więc pudło... aczkolwiek dawno już nie widziałem tak żenujących zabaw łóżkowych...

ocenił(a) film na 7
xosinx

chyba nie zrozumiałeś, nie chodzilo mi o chronologie tylko że szkoda ze szybko odpuściłeś, mam nadzieje ze juz jasne xd

ocenił(a) film na 10
xosinx

Na początku miałam dość podobne odczucia, dopiero później zaczęło się to układać w logiczną całość i finalnie film uważam za dziwny, ale dobry

ocenił(a) film na 5
xosinx

Na każdy pozytyw pojawiały się dwa negatywy. Co miałem nadzieję na poprawę, to było coraz gorzej. Wyjątkowo zła produkcja.

ocenił(a) film na 1
Minister Zdrowia

dokładnie... ja mam wrażenie, że na filmweb ta ocena jest nienaturalnie podkręcona...

ocenił(a) film na 10
xosinx

Ocena, patrząc po opisach prawdziwych ludzi, jest bardzo realistyczna.

ocenił(a) film na 6
xosinx

bo wystarczy plottwist i już wszyscy sa wniebowzięci. Plus (jeszcze mało oklepany) podział na rozdziały oraz zamiana ról.