Sugerując się opiniami i ocenami na filmwebie poszedłem do kina i po 30 min wyszedłem...
Muzyka to jakaś porażka, gra aktorska zło, dialogi denne... decyznfekcja rany w trakcie pościgu i spalanie jointa absurdalne, przyduszanie i zabawy łóżkowe żenujące, strzelanie do zamrażalki i pudło, kici kici... Jezu....a to było tylko 30 min.
Nie polecam
xd szkoda że zabawy łóżkowe cie aż tak ruszyły że nie usiedziałeś do końca, film absurdalny ale na plus
zabawy łóżkowe były wcześniej niż kici kici, więc pudło... aczkolwiek dawno już nie widziałem tak żenujących zabaw łóżkowych...
chyba nie zrozumiałeś, nie chodzilo mi o chronologie tylko że szkoda ze szybko odpuściłeś, mam nadzieje ze juz jasne xd
Na początku miałam dość podobne odczucia, dopiero później zaczęło się to układać w logiczną całość i finalnie film uważam za dziwny, ale dobry
Na każdy pozytyw pojawiały się dwa negatywy. Co miałem nadzieję na poprawę, to było coraz gorzej. Wyjątkowo zła produkcja.
dokładnie... ja mam wrażenie, że na filmweb ta ocena jest nienaturalnie podkręcona...