Widziałam pierwszą część w kinie. Od razu powiem że nie wiedziałam w co się pakuję a dla osoby nieprzygotowanej psychicznie ten film działa jak walnieńcie łomem w tył czaszki. Jeżeli z czegoś na tym filmie się śmiałam to było to spowodowane szokiem. Po prostu byłam zszokowana że można coś tak głupiego i obrzydliwego wymyśleć. A dlaczego obejrzałam drugą część? Powiem szczerze - z ciekawości - gdyż słyszałam że jest jeszcze gorsza od jedynki, no i faktycznie jest. Ale jako prawdziwa kinomanka powiem jedno - ten film trzeba obejrzeć - gdyż po prostu wyznacza nowe kanony 'estetyki' dodam - DOPUSZCZALNEJ estetyki, przykładowa scena ; zupełnie nowatorska to dla mnie kubły sztucznej spermy wylewanej w jednej ze scen na główną bohaterkę - no po prostu brak mi słów.
zawołajmy o pomstę do nieba
DNO, DNO, DNO I JESZCZE RAZ DNO. JAK MOŻNA "TO COŚ" NAZWAĆ FILMEM?! POŻAL SIĘ BOŻE "TWÓRCÓW" TEGO TYPU "DZIEŁ" POWINNO SIĘ ZAMYKAĆ W DOMACH BEZ KLAMEK NA LATA I KAZAĆ IM OGLĄDAĆ SWOJE FILMY PRZEZ DUZE "F". KLOZETOWY I KOSZAROWY HUMOR TO ZBYT ŁAGODNE OKREŚLENIATEGO TYPU PRODUKCJI!! KATASTROFA I JESZCZE RAZ DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!