Straszny film 2

Scary Movie 2
2001
6,2 116 tys. ocen
6,2 10 1 116002
4,2 26 krytyków
Straszny film 2
powrót do forum filmu Straszny film 2

zwłaszcza James Woods pokazał klasę w nawet dość słabym filmie.
Poza tym nieźle zrobiono człowieka widmo, innych i mumie. W sumie to najlepsze byly sceny parodiujace Czlowieka widmo no i James of kors.

ocenił(a) film na 1
IvanH

Parodia - tak, jednak w grę wchodzi jeszcze kwestia smaku
Nawiązania, o których piszesz faktycznie mogą się podobać, a James Woods jest dobry i nie będę z tym polemizować. Jednak całokształt tej - pożal się Boże - komedii wzbudza we mnie duży niesmak. Staram się unikać słowa "dno", ale w przypadku strasznych "Strasznych flmów" po prostu ciśnie mi się ono na usta. Mój organizm to odrzuca, mimo zapożyczeń z cenionych przeze mnie horrorów.

ocenił(a) film na 8
killashandra

no bo to taki gatunek
i w nim nic pięknego nie ma, a żarty są jakie są. Obrzydliwe, ale niektórzy takie lubią. Już powstaje 3 i 4 część z tej serii, więc są widzowie którzy to lubią.

ocenił(a) film na 1
IvanH

A czy Ty należysz do Tych Widzów..
którzy to lubią? Byłabym - dodam - mocno rozczarowana;)

ocenił(a) film na 8
killashandra

abyś nie była
rozczarowana napisze, że nie lubię takich filmów. Ale od czasu do czasu, no i jeśli gra James :-)

ocenił(a) film na 1
IvanH

Nie jestem
Mnie się również zdarza obejrzeć zły film tylko dlatego, że gra w nim ktoś, kogo bezgranicznie lubię. Rozumiem Cię :-)

ocenił(a) film na 6
IvanH

wczoraj dopiero widziałem człowieka widmo. Koncówka filmu to katastrofa i nie dziwię się ze brali z niego garściami. :)