Boshe nie widziałam głupszego filmu. To ma być śmieszne? Film odstrasza swoją głupotą i idiotyzmem. Wszysko, ale to dosłownie wszystko, każdy wątek nawiązywał do seksu! To jest chyba chore! Wogóle beznadziejna fabuła, która nawet przez sekundke nie potrafiła zaciekawić. Ten film wcale nie jest komedią, a horrorem. Horrorem dla widza. Ten film jest gorszy niż najstraszniejszy dreszczowiec. Nie rozuemiem ludzi, którym coś takiego (bo tego nie można nazwać filmem) może się podobać. Trzeba być chyba umysłowo chorym żeby trawić taki czarny, nie trafiający do widza humor. No ale jeśli ktoś jest taki jak te postacie z filmu, które ciagle tylko myślą o seksie i narkotykach to być może i taki obraz im sie spodoba. Mnie się film nie podobał. Ładnie mówiąc był do dupy! Amerykanie to chyba już nie wiedzą co z kasa robić skoro takie badziewia puszczają po kinach. No ale chodzą nieszczęścia po ludziach. Osobiście pierwszej części nie widziałam i nie zamierzam obejżeć bo wydaje mi się że jest równie beznadziejna jak cześć druga! Filmu nie polecam. Jak dostnie się w wasze ręce to radze uciekać lub spalic tasme!!!!