Jeżeli jesteście fanami takich filmów jak :straszny film, wielkie kino etc omijajcie to "cudo" szerokim łukiem. Mimo iż oglądałam wszystkie "parodiowane" filmy (jestem wielką fanką hiszpańskich produkcji) na próżno szukałam czegoś śmiesznego. Wyłączyłam po 40 min i do teraz żałuje że zrobiłam to tak późno.
Ja też żałowałem oglądając to... jeżeli Hiszpanie mają taki humor to ja dziękuję za ich kino... kilka scen rozbawiło, ale film nie trzymał się kupy, nie wiem co chcieli przekazać w tym filmie i czym tak naprawdę rozbawić widza... i jak pisze sasunia tego nie da się porównać z początkami strasznego filmu...
Dokładnie w 40 min skończyłem oglądać ten film. Na parodię trzeba mieć pomysł, tu go nie było. Omijajcie z daleka to "dzieło".
Chyba coś musi być tragicznego w tych 40 min te coraz więcej osób wyłącza to dzieło dokładnie w tym czasie:) Ja już na szczęście zapomniałam co to było tak samo jak próbuje zapomnieć cały ten film.
Czy to dno jak Aaron Seltzer 1 [http://www.filmweb.pl/person/Aaron+Seltzer-73960] ? Twórca Poznaj moich spartan i Totalnego kataklizmu
mnie tam się film podobał :) dobrze czasem "uciec" od tych poważniejszych filmów czy horrorów i obejrzeć sobie właśnie takie "cudo".
PS. głupi humor zawsze się przyda, nie ważne jak głupio to brzmi :P
oczywiście że głupi humor zawsze się przyda xD ale to nie zmienia faktu ze jest to jedna z najgorszych parodii jaka kiedykolwiek powstała :)
O.O
Nie oglądałem filmu, ale w swej naiwności miałem nadzieję, że ten film nie będzie się wzorował na - według mnie - żenujących "Strasznych filmach", "Wielkim kinie", czy "Poznaj moich Spartan", a plakat posłuży jedynie do ściągnięcia widowni tych ... do kin. Szczerze też liczyłem, że ś.p. Leslie Nielsen zagrał na koniec w czymś choć trochę strawnym.
To naprawdę jest jeszcze bardziej żenujące od tamtej trójki, coś jak "Harold i Kumar uciekają z Guantanamo"?
MOże to jest tak samo jak z the Ringiem tam po 7 dniach giniesz a tutaj po 40 min wyłączasz :D:D
A ja oszukałam Samarę i wyłączyłam po 30 :P Uff.. "Straszne filmy" jednak skończyły się na 1 i 2 a szkoda :(
Każdy ma inny gust, to nie znaczy że tobie się nie podobał to innym też się nie spodoba. Właśnie sobie go ściągam i spróbuję jego jeszcze dzisiaj obejrzeć i póżniej napiszę czy był oki czy nie.
A czy ja napisałam coś takiego że skoro mi się nie podoba to i innym też?? NIE.. Więc nie wiem o co ci chodzi. Są gusta i guściki jak wyraziłam swoje zdanie-film jest porażką i tyle.