myślę że krytykują głównie Ci którzy nie oglądali Innych, Rec, Sierocińca, Labiryntu Fauna, Vanilla Sky i Volver.
Ale na usprawiedliwienie dodam ze mialam ciezki dzien jak go ogladalam i potrzebowalam takiej durnej odskoczni ;)
Ogladalam Rec, Sierociniec, Labirynt Fauna, tych dwóch ostatnich nie. Nie wiem jaka jest zależność, dlaczego 'Poznaj moich Spartan" mi się podobał a "Straszny hiszpański film" nie, może ze wzgledu na ten sam argument co Twój. Pewnie też miałam taki dzień i akurat Spartani mi się nawineli i sie spodobalo. Niestety z tym filmem już sie nie udało ;P pozdrawiam.
Mi się podobał. Parodie typu "Poznaj moich Spartan" czy seria Strasznych Filmów są tak głupie, że aż śmieszne i chyba to jest w nich fajne. Po prostu trzeba oglądać to na co się ma nastrój, czasem chce się oglądnąć coś mądrego, pouczającego, wzruszającego czy przerażającego, a czasem coś zwyczajnie śmiesznego.
Ja mam znajomego profesora fizyki i matematyki jego żona jest polonistką .Razem oglądając ten film świetnie się bawiliśmy.Więc inteligencja nie przeszkadza w rozkoszowaniu się totalnie durnym filmem.Nie ma się z czego usprawiedliwiać.Grupa ludzi którzy nie lubią takiego filmu zamiast zachować to dla siebie próbują obrzydzić seans innym wmawiając że tylko debil by się zaśmiał z czegoś takiego.