PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658930}

Strefa X 2

Monsters: Dark Continent
2014
4,8 2,5 tys. ocen
4,8 10 1 2517
Strefa X 2
powrót do forum filmu Strefa X 2

Zwiastun sugeruje dobre kino w stylu "napi...erdalać"!!

A od premiery już 2 miesiące, a żadnych kopii nie widać w sieci. Może ktoś poratuje?

ocenił(a) film na 5
zeicc

póki co film miał swoją "premierę" tylko na jakimś festiwalu.... szersza premiera kinowa przewidywana jest na styczeń/luty 2015

użytkownik usunięty
cybermac79

Styczeń się dawno skończył... Luty się kończy, a filmu jakoś nie widać!?

ocenił(a) film na 5

premiera przesunięta na kwiecień/maj

http://www.imdb.com/title/tt1935302/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf+

zeicc

Dzisiaj pojawił się na kat.ph

użytkownik usunięty
zeicc

Na torrentach jest mnóstwo kopii, a nawet w HD.

ocenił(a) film na 3
zeicc

Potwierdzam także na extra to_rr_ent HD_RiP

ocenił(a) film na 5
zeicc

rzeczywiście sie pojawił
niestety okazało się ze z filmu najlepszy był trailer

niezła porażka

ocenił(a) film na 3
cybermac79

Hm... przeskoczyłem po filmie i tak mi się właśnie wydało, ale miałem nadzieję, że źle trafiałem... Ech - Shift+del

ocenił(a) film na 8
cybermac79

Genialny film, ale nie dla widzów, oceniających po "napier.....ć". Jeden z lepszych filmów, z ostatnich kilkudziesięciu, jakie oglądałem. A na koncie mam już koło 5k. Lepiej zmieńcie kanał Panowie, zanim się zupełnie wypalicie z ludzkiego odczuwania i percepcji.

ocenił(a) film na 3
Uh_Huh

A ja mam 10K i takie glosy sa zenujace jak ten film

ocenił(a) film na 8
waga55

Twój problem i to spory, skoro nie chwyciłaś/łeś i to podwójnie, sensu filmu i mojej wypowiedzi. Czasem mniej znaczy więcej. Dlaczego jednak sądzisz, że Twoje przeżycia w relacji do mojej są dla mnie interesujące? Na wszelki wypadek: to nie jest pytanie na serio. ;-)

użytkownik usunięty
Uh_Huh

oceniasz film na 8, określasz z góry ludzi którym się nie podobał jako 'oceniających po napier...', a stawiasz siebie w pozycji znawcy bo w koncu 'masz na koncie 5k filmów'.

ocenił(a) film na 8

oceniasz film na 8 - co ma z tego wynikać?

"określasz z góry ludzi którym się nie podobał jako 'oceniających po napier..." bzdura, to odniesienie do konkretnej wypowiedzi,

"stawiasz siebie w pozycji znawcy bo w koncu 'masz na koncie 5k filmów'." No mam, oglądam filmy już czterdzieści lat, trochę kompetencji nabyłem. Coś nie tak?

I co ma z tego wynikać dla filmu i oceny? Moja osoba Ci się nie spodobała? Ale kogo to obchodzi, Kolego? pozdr.

ocenił(a) film na 1
Uh_Huh

filmu nie polecam strata czasu, za to 1 czesc jak najbardziej

zeicc

http://torrenty.org/torrent/1220261