PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9828}
6,4 4,6 tys. ocen
6,4 10 1 4555
Strefa ciszy
powrót do forum filmu Strefa ciszy

ciekaw jestem, który facet ze świeżą, krwawiącą dziurą w bebechach miałby chęć na seks i wzwód...

Film mógłby być dobry, gdyby właśnie nie bzdury, których w nim tyle samo co dobrych scen.
Dobre było aktorstwo - zwłaszcza przekonującego Gonery, który niestety potem zaczął grywać głównie mydłków.

ocenił(a) film na 8
jan_niezbedny0

Facet w filmie tak.

ocenił(a) film na 7
Peter2013

W aucie o pełni sił nie bzyknął.
Ale krwawiąc od kuli sobie potasował.
Gdzie tu sens ?

ocenił(a) film na 8
jan_niezbedny0

5 lat czekał na sex, więc mnie to wcale nie dziwi.

jan_niezbedny0

Kiedy ze 13 lat temu oglądałem ten film z dziewczyną powiedziała:

jak cię znam to na jego miejscu zrobił byś tak samo.

ocenił(a) film na 8
jan_niezbedny0

Który facet? Taki który od pięciu lat nie miał okazji do seksu i zakładający (jak okazuje się trafnie) że będzie to jego ostatni seks w życiu

MichCorleone

Kolejny taki wpis, więc odpowiem pytaniem, które już zadał przytomnie ktoś powyżej:

Skoro taki wyposzczony, to dlaczego spasował wcześniej, będąc w pełni sił, a nagle go naszło, kiedy rozpruli mu bebechy?
No chyba, że to masochista był.

Po drugie - moim zdaniem on nie zakładał, że to "ostatni seks w życiu", wątpię, by tak myślał człowiek z wyraźną nadzieją czekający kumpla-wybawiciela.
Na pesymistę postać Dzikiego też nie wygląda.

ocenił(a) film na 8
jan_niezbedny0

Ludzie w skrajnym stresie mają w zwyczaju zachowywać się irracjonalnie. Inaczej ocenia się rzeczywistość z perspektywy człowieka leżącego na kanapie w ciepłe sobotnie popołudnie

MichCorleone

Jeśli to miał być przytyk, to chybiony.

W skrajnym stresie jakim jest zagrożenie życia człowiek rzeczywiście może dokonać niesamowitych rzeczy i pokonać wiele barier, ale sytuacja w filmie jest zwyczajnie durna.

MichCorleone

Muszę spróbować w pracy, jak mnie zestresują, zjechać sobie na ręcznym przy wszystkich. Sam się rozluźnię i może innych rozbawię przy okazji.

Czego to się człowiek w internetach dowie. Świetna porada.

ocenił(a) film na 8
JFR

Jeśli twoja praca naraża Ciebie na stresy podobnej intensywności co omawianego bohatera to głęboko współczuję. Jednocześnie żywię nadzieję, że wybór profesji przekłada się na adekwatne wynagrodzenie, choć w dłuższej perspektywie taka praca nie jest warta żadnych pieniędzy. Spróbować takiej formy rozluźnienia oczywiście możesz lecz aby dokonać miarodajnego, rzetelnego porównania musiałbyś zaangażować do doświadczenia atrakcyjną koleżankę. Sama dłoń, choćby niezwykle wprawna, może nie wystarczyć. Życzy udanej zabawy!

ocenił(a) film na 8
MichCorleone

Dla ścisłości - nie sama dłoń ale własna

MichCorleone

O, koleżanka dobra rzecz. Może na to pójdzie :).