Nic mnie tak nie irytuje jak 30-latkowie grający licealistów...
Ja się zastanawiam tylko dlaczego ktoś podjął taką decyzję. Oglądam zwiastun i pierwsze co się nasuwa to właśnie ta okrutna nieproporcjonalność wieku bohaterów (licealistów) do ich wyglądu. Widać po prostu, że to są dorośli ludzie w wieku mniej więcej 30 lat. Dlaczego twórcy decydują się tak obsadzić film ? Czy mają nas, widzów, aż za takich idiotów czy co ? Jak widz ma się choćby odrobinę wczuć w film skoro jakakolwiek immersja zostaje zaburzona już na materiałach promocyjnych...
Pozdrawiam :-)
Gabrysia Oberbek
Co ty bredzisz dziewczyno?! Chcesz ludziom wmówić, że film zaczęto kręcić w 2006-2007 roku? hahahaha bo wtedy aktorzy mieliby te 20+ ...weź idź takie pierdoły popychać do znajomych ale nie tutaj...
25 na planie, teraz 31. To daje 2012, więc zanim zaczniesz kogoś obrażać, to pierwiej naucz się liczyć. I odrobinki manier liznąć też by nie zaszkodziło.
Ja proponuje czytać ze zrozumieniem a nie głową w mur napieprzać...."99% z nas to osoby w wieku 20" a większość ma 30, 32, 34...
Do tego Gabi napisała "99% z nas to osoby w wieku 20 do góra 25 lat ". Wyciąłeś ostatnią część zdania, która dużo zmienia. Więc proponuję czytać dokładniej. :-)
W wieku 20 lat...dokładnie tak...więc wszystko co napisałem się zgadza.
"do 25", z czego Ona miała 25.
Uwaga Troll. Nie karmić!
xD
xDD
licealiści to wiek 16-19 lat.. pani jak pisze miała 25.. to jednak jest duuża różnica..
No bo przecież ludzie w tym wieku są zbyt mało doświadczeni, żeby to zagrać dobrze. W ogóle młodzież to jest głupia dzisiaj! Kiedyś to było!
To sie kupy nie trzyma, bo tych 2 głównych bohaterów mimo 30 lat nie ma żadnego doświadczenia aktorskiego poza jakimiś epizodami w serialach
Ten film powstawał co najmniej od 2012 roku, więc młodzi aktorzy zdążyli trochę podrosnąć.
Alessandro Leone popełnia tutaj podobny błąd co Waldemar Szarek w filmie "To my".
Raczej się na ten film nie wybiorę.
Lotta ma rację, przecież w amerykańskich filmach ta cała młodzież również nie jest w wieku swoich bohaterów. Kwestia doświadczenia, obycia z kamerą, itd. Tych młodych aktorów nie kojarzę, więc nie mogę o nich nic powiedzieć, w sumie to chyba nawet lepiej, że wreszcie jakieś nieopatrzone twarze, ileż można oglądać tą samą obsadę. Jeśli chodzi o dorosłych to pewnie bedzie to bardziej jakis tzreci plan, ale akurat Gonerę miło zobaczyć.
Dla mnie dobrym zabiegiem było to, ze faktycznie an ekranie mogliśmy zobaczyć nowe twarze. :) Stylizacja i charakteryzacja zrobiła swoje, dla mnie bomba!
ze wszystkim się zgadzam, dodam jeszcze, że tak naprawdę najbardziej tę różnicę widzą osoby młode, równolatki, licealiści itp.. dla większości starszych, powiedzmy po 35 czy 40 roku życia nastolatek to nastolatek i czy ma 17, 19 czy 22 to co za różnica.
Dokładnie o tym samym pomyślałem, żenada.
true that.
Film był kręcony już w 2012 roku, dla niektórych aktorów to był pierwszy występ na ekranie zaraz po szkole.
Te wysokie oceny to chyba dają ci co sami zagrali w tym gniocie. Jak można dać temu czemuś 10 ?
dwie ocenione produkcje, przeciez takie osoby od razu powinno sie sprawdzac po ip i usuwac za multikonto i zawyżanie ocen XD
Trafna uwaga
Beverly Hills 90210 hehe