Stujednolatek, który nie zapłacił rachunku i zniknął

Hundraettåringen som smet från notan och försvann
2016
6,5 3,2 tys. ocen
6,5 10 1 3161
5,5 2 krytyków
Stujednolatek, który nie zapłacił rachunku i zniknął
powrót do forum filmu Stujednolatek, który nie zapłacił rachunku i zniknął

Na dzisiaj obiecano premierę na Netflix Polska. O ironio, akurat przebywam za granicą. Czy komuś udało się obejrzeć?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
jazdowicz2666

haha fajnie ci sie obrazek rusza :) GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Feleira

a co znasz szwedzki albo wolisz czytać i mniej skupiać się na akcji!!!? :/

ocenił(a) film na 6
GalaQXus

Już chyba wolę mniej skupiać się na tej akcji, haha, niż słuchać wybitnego lektora. Chociaż jak napisy nie lecą niczym błyskawica, to taki ślimak jak ja nadąży ze wszystkim. :D

Te wybuchy! Te pościgi! Te strzelaniny! (Albo i nie... W pierwszej części było tego jednak więcej.)

Feleira

o ile lektory coraz bardziej wpieniają swoim niedorobionym tłumaczeniem, tutaj konretnie to lepszy wybór, bo przy napisach trzeba się skupiać, albo conajmniej 2 rzeczy na raz robić przy oglądaniu, bo nie wiem czy wiesz ale język szwedzki w szkole nie jest taki popularny no chyba że w twojej...

GalaQXus

Nie chcę być wybitnie niemiły, ale oglądanie filmów z lektorem bardzo psuje klimat, a stwierdzenie, że czytanie napisów odrywa od akcji filmu jest sprawą zupełnie subiektywną. I taki sposób oglądania pomaga w nauce języka, i to bardzo.

skalar304

rozumiem argumentację gdy się nie zna języka oryginału! :/ Każda forma dubbing, napisy, lektor ma swoje wady widoczne wady, żeby nie wspominać że wszystko ma swoje

agathhh

Netflix

agathhh

Ktoś wie jak nazwali tą część bo nasz genialny filmz.eb nie przetłumaczył a ja szwedzkiego nie znam

ocenił(a) film na 6
GalaQXus

"Stujednolatek, który nie zapłacił rachunku i zniknął" - proszę. :)