Widze, że upośledzik. Gość co nic sensownego nie zrobił oprócz przypadkiem pierwszych strażników galaktyki. Taki sam poziom niski będzie jak Snydera tylko kolorowo i kumpelsko. Pokazał to w legionie.
Gunn zrobił dużo więcej lepszych filmów niż Snyder i zna się na postaci i komiksach
swietne raczej. Mam nadzieję, że Gunn podniesie z kolan DC. Ale nie będę kłamał, że lubiłem mroczną wizję Snydera, tylko było to wszystko jakby nie tak. A prawda jest taka, że fajnie byłoby zobaczyć coś w klimacie starych Supermanów. Mrok w DC jest ok, ale superman to superman. Animacje w to potrafią. Jakoś wypoziomować.Trzymam kciuki. Pozdrawiam Ciepło Ciebie. Wiem o co Ci chodzi.
No bo Gunn jedzie na Strażnikach Galaktyki części pierwszej a Snyder na Watchmenach, 300 gdzie są gotowe historie już w komiksach. I to tyle z dobrych filmów komiksowych obu panów gdzie można mieć wspólną opinię, że były dobre.
Też mam taką nadzieję. Dobrze obsadzili Perry'ego White'a, lubie tego murzyna. W Jacku Ryanie był dobry no i w Garniturach.
Nie mogę się doczekać. Świetna obsada, zdjęcia i fantastyczny dobór muzyki. Wszystko ładnie do siebie pasuje, a świat wydaje się na w pełni skonstruowany, co jest bardzo dobrym wprowadzeniem w nowe uniwersum. Szczególnie podoba mi się potraktowanie materiału - zamiast samych wodotrysków (suche walki itd), dostaniemy pełnoprawną historię pełną konfliktów. Najnowszy Joker zrobił furorę właśnie dzięki takiemu podejściu. No i bardzo przypomina mi klimatem produkcję z Christopherem Reeve, która wciąż pozostaje najlepszą wersją Supermana. Dotychczasowe próby DC były bardzo rozczarowujące, dlatego cieszę się ogromnie, bo jest nadzieja, że w końcu doczekam się porządnego Supermana. Oby! :D
Przecież Gunn robi filmy na jedno kopyto wystarczy zobaczyć strażników galaktyki i suicide squad.Klimat podobny jak nie ten sam i taki będzie pewnie nowy Superman oraz inne filmy DC z pod jego skrzydeł.
Ludzie myśląc o Supermanie chcą mniej więcej czegoś takiego:
https://pl.pinterest.com/pin/superman-vs-doomsday-marcos-martins--21378031355414 0177/
A patrząc po zwiastunach dostaniemy coś takiego:
https://www.amazon.in/Superman-1939-2011-2-Jerry-Siegel-ebook/dp/B07WV692LL
Na dodatek Gunn jest mistrzem ogarniania ekipy filmowej kumpelskiej, tak jak strażnicy czy suicide squad ale reszta leży. Uważam, że jego suicide squad i guardians 2,3 i łącznie z tą kolorową rozgwiazdą to był przykład jak nie radzi sobie w historii. Super robi ekipe bohaterów, ale leży gdzieś historia, napięcie sens, suspens. Na początku jest wow a im bliżej końca tym gorzej. Ale życzę jak najlepiej. Zawsze mógł się za to zabrać Uwe Boll z Nicolasem Klatką:)
inna perspektywa na pokazanie tego bohatera. osobiście nie lubię tego bełkotu o multiwersach w filmach i serialach. Mnie to na przykład męczy.I restartach co parę lat. Ale coś musieli zrobić, bo zwyczajnie było średnio. A czy teraz będzie? A kto wie:D Może zaraz zrobią kolejną wersje. Ma to plusy i minusy. Batman z Pattisonem był ok. Jakby dalej pociągnęli temat Batmana jako detektywa w takim klimacie, ale już bardziej ogarniętego mogłoby być nieźle. A tak zaraz nowego aktora Gunn da i znowu restart itd.
Batman jako detektyw spoko ale akurat ten nie pasuje do Ligi sprawiedliwych...Niech sobie rozwiązuje zagadki i bije zwykłych gangusow oraz ratuje Gotham ale na ratowanie świata to już nie ta liga. To juz lepiej mi pasował Ben affleck chociaż on to pod koniec miał juz problem z poruszaniem sie dlatego więcej stał i gadał niżeli brał udział w akcji...