posiada moze ktos ten film na jakims nosniku ?;) prosze o kontakt : malutki_kasiaczek@o2.pl
naprawde ? i bedzie w kazdej wypozyczalni ? oby u mojej mamy było . pozdrawiam serdecznie i dziekuje za informacje . A czy ktoś oglądała ten film . I czy jest on podobny do książki ? A może sie rozczaruje ?
Mam na dvd, kupilem za 20 zl pare miesiecy temu w serii qdvd. Czytalem ksiazke i filmem strasznie sie rozczarowalem, bo mnie poprostu zanudzil. Ale obejrzyj sama i ocen. Pozdrawiam.
Jak dla mnie książka była poprostu rewelacyjna. Oderwać sie od niej nie mogłam . Dlatego też sobie ją kupiłam i czytam przy każdej nadażającej sie okazji .
Słyszałam co nieco o tym filmie, ze jest nudny i mało powiązany z książką, może i się rozczaruję ale chcę ją obejżeć , i chce zobaczyć jakich aktorów dali do roli Turiego i Aspanu ;) tzn . jak oni pasowali do tych ról . ;)
Jak dla mnie książka była poprostu rewelacyjna. Oderwać sie od niej nie mogłam . Dlatego też sobie ją kupiłam i czytam przy każdej nadażającej sie okazji .
Słyszałam co nieco o tym filmie, ze jest nudny i mało powiązany z książką, może i się rozczaruję ale chcę ją obejżeć , i chce zobaczyć jakich aktorów dali do roli Turiego i Aspanu ;) tzn . jak oni pasowali do tych ról . ;)