Sycylijczyk

The Sicilian
1987
5,9 1,9 tys. ocen
5,9 10 1 1870
Sycylijczyk
powrót do forum filmu Sycylijczyk

posiada moze ktos ten film na jakims nosniku ?;) prosze o kontakt : malutki_kasiaczek@o2.pl

Bella_Mafia

Ja posiadam :)

ocenił(a) film na 10
Alek_11

czy jest jakas mozliwosc abym mogła to mieć ? ;))

ocenił(a) film na 10
Alek_11

czy jest jakas mozliwosc abym ja mogła to dostać ? ;))

Bella_Mafia

8 czerwca uakże się na płytach DVD, wydaje go firma Vision, zapraszam do wypozyczalni :D

ocenił(a) film na 10
Dzidziak

naprawde ? i bedzie w kazdej wypozyczalni ? oby u mojej mamy było . pozdrawiam serdecznie i dziekuje za informacje . A czy ktoś oglądała ten film . I czy jest on podobny do książki ? A może sie rozczaruje ?

ocenił(a) film na 4
Bella_Mafia

Mam na dvd, kupilem za 20 zl pare miesiecy temu w serii qdvd. Czytalem ksiazke i filmem strasznie sie rozczarowalem, bo mnie poprostu zanudzil. Ale obejrzyj sama i ocen. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Loszo

Jak dla mnie książka była poprostu rewelacyjna. Oderwać sie od niej nie mogłam . Dlatego też sobie ją kupiłam i czytam przy każdej nadażającej sie okazji .
Słyszałam co nieco o tym filmie, ze jest nudny i mało powiązany z książką, może i się rozczaruję ale chcę ją obejżeć , i chce zobaczyć jakich aktorów dali do roli Turiego i Aspanu ;) tzn . jak oni pasowali do tych ról . ;)

ocenił(a) film na 10
Loszo

Jak dla mnie książka była poprostu rewelacyjna. Oderwać sie od niej nie mogłam . Dlatego też sobie ją kupiłam i czytam przy każdej nadażającej sie okazji .
Słyszałam co nieco o tym filmie, ze jest nudny i mało powiązany z książką, może i się rozczaruję ale chcę ją obejżeć , i chce zobaczyć jakich aktorów dali do roli Turiego i Aspanu ;) tzn . jak oni pasowali do tych ról . ;)