ten film to kolejna odsłona zestawu głupich min Amandy Bynes i niczego więcej...
kiepski, nawet jak na film tego typu
nie polecam nawet fanom tego typu filmów
co za glupoty tu piszesz dziecko przzuc sie na muminki i tyle nara.film smieszy i godny polecenia
cóż za błyskotliwa i na poziomie odpowiedź
masz coś do "Muminków"? ;)
dla kogo śmieszny dla tego śmieszny, dla mnie nie (jedynie ten wielki koleś co stał się potem milionerem był zabawny)
Wiesz co nie wiem ile masz lat ale twoje wypowiedzi mnie troche wkurzają rozumiem że może Ci się nie podobać film to napisz że ci się on nie spodobał a nie że odrazu nie polecasz, że ci się akorka nie podoba itp ... bo dla niektórych osób film był całkiem lekki i przyjemny.
Mi się on podobał fakt dużo o takiej fabule już było filmów lecz miło się go ogląda.
I moim zdaniem amanda jest z lepszych aktorek komediowych młodego pokolenia nie pasuje Ci to podaj mi kto jest twoim zdaniem lepszą aktorką ale z młodego pokolenia???
Ale wiesz co, o to na forum chodzi żeby wyrażać swoją opinię prawda?
Film mi się nie podobał - piszę.
Amanda mi się nie podobała - też mam prawo to napisać.
Filmu nie polecam - może ktoś nie straci 1.5h na to, może kogoś ominie film, który by mu się spodobał - jego wybór, ja tylko wyrażam SWOJA OPINIE.
A Amandy nie lubię bo w każdym filmie gra IDENTYCZNIE, więc właściwie co to za gra?
Jaka aktorka hmmm... Jedyna, która mi przychodzi na myśl to America Ferrera, 2 lata starsza ;)
I proszę, uszanuj moją opinię i nie wyjeżdzaj mi tu od razu z "nie wiem ile masz lat" - mam wystarczająco. Nikt Ci nie zabrania napisać opinii chwalącej film pod niebiosa i ja Cię za to krytykować nie będę...
Pozdrawiam
Heh to dobrze bo już myślałam że napiszesz Hilary Duff albo Vanesse Hudgens i takie tam :)
Wiem że masz prawo i że to forum jest właśnie od tego ale chciałam sprawdzić kogo ty wybierzesz za lepszą aktorke młodego pokolenia ...
I uszanuje to że film Ci się nie podobał bo każdy ma inny gust ja też czasami jestem wybredna :)
rozumiem, taki test, za dużo tu sie panoszy rozwrzeszczanych 13-latek typu "Hilary jest najlepszą aktorką na świecie" czy "ZAc jEsT SwEEt"... ;)
obejrzałem bo miał wysoką ocene
film jest po prostu małośmieszny może kogoś bawi że główna aktorka robi głupawe miny, ale mnie to akurat zupełnie nie bawiło. Myślałem, że może dialogi będą zabawne, też nie ;)
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Film nudny i przewidywalny, a miny Amandy sprawiają, że film staje się jeszcze gorszy. Również nie polecam
A mi się bardzo podobał. Lekki, zabawny film na rozluźnienie, po męczącym dniu. Ja polecam, ale oczywiście rozumiem, że nie każdemu musi się podobać. I po co się kłócić?;)
Pozdr.
Mi sie tam podobał.Lekki,zabawny,idealny na niedzielne popołudnie.Amanda daje duzo tem filmowi.Wiem,ze to taka bajeczka,ale ma tyle w sobie wiary i ciepła;]
Jasne,ze kazdy ma swoje zdanie ,a ja mam takie;P
raczej zaliczyłabym to do gatunku "komedia dla nastolatków", ewentualnie "komedia romantyczna dla nastolatków" ;)
Hmm, ja zachwycona nie jestem, ale nie uważam żeby te 2h poświęcone na obejrzenie tego filmu, były stracone x] Lekki, przyjemny, dla rozluźnienia można obejrzeć :) nie niesie ze sobą jakiegoś głębszego przekazu wiec i nie zamęczy naszych szarych komórek xP obejrzałam - nie żałuję x] wole oglądać takie filmy niż coś w stylu: Głupi i głupszy 2( co moim zdaniem filmem nie można nazwać. Raczej coś w stylu farsa, parodia bardziej mi tutaj pasuje x] )
Moja ocena 7/10 i Polecam osobą, które chcą wykorzystać lukę w swoim zagospodarowanym grafiku, na jakieś rozluźnienie, zjedzenie popcornu przy lekkim filmie ;)
Hm....Nie uważam, aby ten film był tragedią....Ale też ze nie jest arcydziełem (daleko mu do tego :)) Ale to lekki film, na nudne popołudnie, można się pośmiać i miło spędzić czas :)
Ja za Amandą zdecydowanie nie przepadam, ale przyznam, że gra w lekkich komediach, które lubię oglądać. Wczoraj naprawdę się na tym filmie uśmiałam, ale to głównie z powodu tytułowych nieudaczników. Amanda to według mnie największa wada filmu. Może poza tymi wyraczastymi różowymi pokojami...
a ja lubię Amandę, lubię jej głupie miny i podobał mi się ten film.
nie mam zamiaru uzasadniać dlaczego, ani nikogo zachęcać do oglądania.
jak dla mnie film bardzo dobry! :)
mnie też film się podobał, a głupie miny Amandy miały rozśmieszać i na mnie i moich kumpli dokładnie tak zadziałały;) Ja bym tak nie potrafił mimo wszystko:)
Szkoda tylko, że fabuła jest baardzo przewidywalna i bardzo przypominała mi remake Zemsty Frajerów.. mimo wszystko, gagi dawały radę, chłopaki rozśmieszali dobitnie parodiując co poniektóre subkultury społeczne.
A i nie wiem o co chodzi z Amandą, przecież jej gra wcale nie jest zła. Może i gra w każdym filmie tak samo, ale przecież ona grała tylko w komediach/komediach romantycznych, czego tu innego wymagać?:P
Teraz ponoć ma zagrać rolę w jakimś dramacie i sam jestem ciekaw jak to wyjdzie.
Nie rozumiem takich osób. Po samym tytule można się domyśleć, o czym będzie film. Jeżeli nie lubisz aktorki oraz tego rodzaju filmów, to po co oglądasz? Mało masz dramatów, melodramatów, itp w kinie?
Nie lubisz - nie oglądaj!
Ja gorąco polecam ! :D
Lubie tego typu filmy, Amandy nie. Obejrzałam z nadzieją na jakąś poprawe z jej strony ale dno dno i 2 metry wodorostów, jak w każdym filmie.
Kiedyś miałam nadzieje, że coś pokaże w "Hairspray" ale jej występ to kolejna kaskada głupkowatych min...
Dawajcie ją do dramatu, może jak tam się zbłaźni to bedzie można głośno coś o niej powiedzieć bez zarzutów typu "bo ona grała tylko w komediach to jak się miała wykazać" (ale może akurat sobie poradzi, nie mówie, że nie).
A tak się miała wykazać, że miała nie przyjmować tylu IDENTYCZNYCH ról pod rząd... Jak sie ma w takim wypadku rozwijać?
Mam wyrazić własną opinię?? ok: Nie, nie, nie i jeszcze raz nie!! Nawet lubię takie komedyjki ale ta po prostu była głupia! A na Amandę nie mogłam patrzeć oglądając ten film, dlatego po prostu odwracałam głowę :D:D pzdr dla "smerfetki" - co racja to racja! ;]
FILM JEST ŚWIETNY
WCIĄGA I CHCESZ WIEDZIEĆ CO BĘDZIE DALEJ
ŚWIETNI AKTORZY
ŚWIETNA MUZYKA, CHOREOGRAFIA, WĄTKI...
AMANDA B. JEST GENIALNA..POLECAM KAŻDEMU!!!
I LOVE IT! :)
ACHA I KTO JEST NA TYLE GENIALNY BY TAKI FILM PUSZCZAC...DZIECKU<A DOKŁADNIEJ MÓWIĄC...SYNKOWIII...?> KOBIETO JEST TYLE BAJEK I FILMOW PRZYGODOWYCH-ANIMOWANYCH DLA DZIECI A TY MU PUSZCZASZ KOMEDIE ROMANTYCZNĄ?...E E E E
nie pusciłam mu go ale siedział jak go ogladałam a chodzi dokładnie o to ze jest nijaki i mnie naprawde nie smieszy ja wiem, ze sa rozne gusta ale jak dla mnie nie nadaje sie ani dla nastolatek ani dla dzieci ani dla ''doroslych''jak ktos jest fanem Amandy lub innych aktorow co tam graja napewno sie podoba, ''Siostrzyczki''mialy lepsze dialogi i lepiej ''bylo tam zagrane''rozczarowalam sie poprostu