ogolnie film jest moim zdaniem niedokończony, gydby wyszła 2 czesc ktora by wszystko wyjaśniła to
napewno znalazał by sie w czołówce sci-fi, wydaje mi sie ze rezyser z duzym zapałem zaczał prace
nad filmem, ale gdzieś w połowie mu sie juz troche odechcialo kręcic i skończył zeby tylko skończyc i
troche na tym zarobic.
odnosnie fabuły gdyby pare faktów naciagnąc to mógłby ten film posłuzyc jako prolog Matrixa, wtedy
zyskał by naprawde duże uznanie
Sądzę że nie ma co wyjaśniać. Każdy może dopowiedzieć sobie. Porwali ich kosmici. Dorobili nogi i ręce. Sam NOMAD powiedział: "wspaniałe połączenie ludzkiego umysłu i kosmicznej technologi". To gdzie jezdzili ciężarówką to kopia skrawka ziemi zrobiona na ich statku. Aczkolwiek moze i pojawiaja się pytania :) Co obcy chcieli osiągnąć? I 2 pytanie ta babcia i ten koles z brodą kim byli i skad siętam wzieli?
Jak to skąd - też porwani z Ziemi ale nie podążali za sygnałem - Damon zabijając grubasa podsumował - zadziwiająca wola przetrwana chyba.
Tyle to wiem :) tylko wyglądało tak jakby gruby był juz tam długi czas, więc po co go trzymali tyle i to w jakiejś chacie? A babcia się bujała furą :)
Babcia i grubasek ześwirowali. Nie udał się produkt. Zostali odstrzeleni jako buble. Haley najwidoczniej również miała kłopot po operacji - jej organizm był słaby. Udał się chłopaczek z nogami - wytrzymało zarówno jego ciało jak i głowa. `Eksperyment zakończony sukcesem (po iluśtam nieudanych próbach).
I tak i nie. Słyszał głosy, był straszliwie znerwicowany, panikował i miał manię. Poza tym był bardzo agresywny, porozwalał im pół laboratorium i uciekł. Chba mieliby zbyt duży kłopot, żeby nad nim zapanować. Kolega z nogami zachowywał najwięcej zdrowego rozsądku w tym wszystkim... choć możliwe, ze masz rację, a ja interpretuję na wyrost :) W każdy razie chętnie ten film jeszcze raz przy jakiejś okazji obejrzę
No rzeczywiscie dla nich moglbyc klopotliwy. Ale zachowanie w sumie jak najbardziej normalne. Jakby mi rece wymienili to bym chyba oszalal :)