Synowie mafii

Knockaround Guys
2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 14211
5,8 4 krytyków
Synowie mafii
powrót do forum filmu Synowie mafii

Powiedzcie proszę jak się skończył ten film bo niestety usnęłam :/ Ostatni moment jaki pamiętam to jak zabili Johnny'ego Marbles'a.

ocenił(a) film na 7
mrowkaz24

Później była akcja w fabryce mięsa. Przyjechał szeryf z tym drugim i z forsą. Weszli do środka tej fabryki i czekami aż Barry Pepper i Van Disel przyszli. Trochę gadali żeby oddali kase, wyjeli pistolety i wymierzyli w policjantów, a za plecami stali Malkovich i jeszcze jakiś gość, a tu nagle drzwi się otwierają wpada koleś ze strzelbą i mierzy do Dislel'a (to był ten koleś co go pobił w barze), już się wydaje, że szeryf zgarnie całą kase, a tu słychać strzał, koleś z baru leży zabity. Okazało sie, że to koleś co miał uciec ze świrem, ale wrócił. Później ktoś go zabił i zaczęła się strzelanina, wszyscy zgineli oprócz Barrego Peppera i Johna Malkovicha, a Van Disel leżał ranny. Panowie sobie pogadali, wkońcu John się odwrócił i chciał zastrzelić Barrego, ale naszczęście ten był pierwszy. Potem jest scena jak idzie do ojca daje mu kase. Ojciec mu mówi, że jest dobry i żeby pracował dla niego. Barry mówi, że zawsze chciał to usłyszeć, ale wyszedł i jest scena jak Disel i Barry jadą gdzieś samochodem. KONIEC

Mam nadzieje, że nie pomyliłem żadnych faktów.

użytkownik usunięty
Michael_4

Ja też usnąłem :D
Film bardzo ciekawy ale strasznie późno emitowany i do tego cięzki dzień... poddałem się :P

Michael_4

DZIĘKUJĘ BARDZO ZA WYCZERPUJĄCĄ ODPOWIEDŹ :) POZDRAWIAM!!!!