Miałam niedawno przyjemność oglądać ten film i chciałabym stwierdzić, że spośród 4 aktorów grających głównych bohaterów, moim zdaniem jedynie Vin Diesel naprawdę nadawał się do tej roli. Na sam jego widok nie jeden człowiek miałby ochotę uciec, choć jak się lepiej przyjrzeć to ma on naprawde łagodny i sympatyczny wyraz twarzy. Film dobry, ale mogło byc więcej akcji.
jest to chyba moj drugi film w ktorym widzialem Vina pierwszy to Pitch Black...i odrazu ten aktor przypadl mi do gustu:]..poprostu koles nadaje sie do takich roli jak ridick i w tytolowym filmie Synowie Mafi:)..chodz nie najgorzej mu poszlo w roli w Pacyfikatorze:)..chodz wole go w filmach akcji bo pasuje tam znacznie lepiej ze swoja gora miesni:):)...a w tym filmie byl The Best:)..pozdrawiam..i wesolych swiat:]
ta kupa miesni ma cos w sobie oprucz wygladu to charakter ktory doskonale pasuje do takich filmow w jakich wystepuje...i jest w tym dobry...a ty sobie daruj swe glupie komentarze i idz ogladac muminki bo zaraz sie zaczynaja!!:]
Hm, z twojej, nomen omen, genialnej wypowiedzi wynika, że tylko potwierdziłeś moją rolę.Bo przecież "charakter który doskonale pasuje do takich filmów" to innymi słowy - jego gra aktorska (nie nazwał bym tak tego) i umiejętności (duh...) w odgrywaniu wielkiego, mięsistego kolesia rzucającego "fuckami" idealnie się sprawdza.Sorry, ale dla mnie każdy mocno przypakowany klon pudziana może być dobry w takiej roli.Mocne masz argumenty stary.I idź sobie na te muminki, skoro już o nich wspominasz, widać nie możesz się doczekać kolejnego odcinka.