Synowie mafii

Knockaround Guys
2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 14211
5,8 4 krytyków
Synowie mafii
powrót do forum filmu Synowie mafii

nie wiem dlaczego ten film jest tak wysoko oceniany, dla mnie 90% akcji w tym filmie jest bez sensu, od zgubienia forsy po finalna strzelanine NAPRAWDE SZKODA CZASU - dla fanów kina gangsterskiego czy w ogóle filmów akcji - WIELKIE ROZCZAROWANIE

dopesmoker22

Twoi rodzice byli rozczarowani, gdy sie urodziłeś. Jak zobaczyli, ze masz taka dziwna twarz to nawet chcieli skoczyc z mostu!! Ten film jest genialny!!!!

ocenił(a) film na 8
dopesmoker22

Nie wiem co masz na myśli mówiąc wyskoko oceniony,bo wystarczy spojrzec na liczbę głosów...jeśli chodzi o mnie to mam duzo ponad 12 lat a i tak film mi się podobał...

Hopkn_

Dla mnie ten film był bardzo słaby a fabuła hmmm... śmieszna. Faną prawdziwego gangsterskiego kina odradzam.

ocenił(a) film na 7
dopesmoker22

Ja dodam swoje zdanie.Film nie jest rewelacją kina i nie ma tam niczego nadzwyczajnego,jednak ma w sobie to coś co mnie do niego przyciągło dlatego moja ocena była wysoka.Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
jovovich

Mnie również film przyciągnął ale rozczarowałem się po obejrzeniu. Momentami śmiałem się z głupoty podczas akcji. Trochę za banalny i zrobiony tanim kosztem(kupili aktorów, na resztę nie starczyło :P)