"Szansa na sukces" to najlepszy film jaki obejrzałam w tym miesiącu. Szczerze mówiąc jest bardzo wzruszający film. Hmm..Podacie tytuły jakiś filmów z Hillary Duff warte obejrzenia?
Według mnie warte obejrzenia kest: "Cinderella story"-także nieco zwruszający, taka komedyjka romantyczna do pooglądania z koleżankami. Fajne jest też: "Kadet Kelly", Hilary w wersji wojskowej ;D
Pzdr
Ja wiem czy te filmy sa warte obejrzenia? Ja oglądam je czasem dla relaksu (m. in. ,,Historia kopciuszka'', ,,Idealny facet'' i dwie części ,,Fałszywej dwunastki''.
mi także bardzo się ten film podobał,a zwłaszcza końcowa piosenka...zawsze mi się chce na niej płakac...a film może podoba mi się tak bardzo, bo sama jestem zwiazana z muzyką tak jak główna bohaterka...
"Perfect Man" to moim zdaniem najlepszy z Hilary Duff, nie polecam w życiu "Lizzie McGuire"!!
A "Raise Your Voice" mi się podobał, duży plus za to, że wygrała Denise - gdyby wygrała Terri to byłaby porażka i film zaliczyłabym jako kolejny głupiutki filmik o spełnieniu marzeń. 8/10 :) warto obejrzeć :)
Perfect Man" to moim zdaniem najlepszy z Hilary Duff, nie polecam w życiu "Lizzie McGuire"!!
A "Raise Your Voice" mi się podobał, duży plus za to, że wygrała Denise - gdyby wygrała Terri to byłaby porażka i film zaliczyłabym jako kolejny głupiutki filmik o spełnieniu marzeń. 8/10 :) warto obejrzeć :)
Perfect Man" to moim zdaniem najlepszy z Hilary Duff, nie polecam w życiu "Lizzie McGuire"!!