PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35397
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

"Szansa na sukces" to najlepszy film jaki obejrzałam w tym miesiącu. Szczerze mówiąc jest bardzo wzruszający film. Hmm..Podacie tytuły jakiś filmów z Hillary Duff warte obejrzenia?

ocenił(a) film na 8
BEZIMIENNA_3

Według mnie warte obejrzenia kest: "Cinderella story"-także nieco zwruszający, taka komedyjka romantyczna do pooglądania z koleżankami. Fajne jest też: "Kadet Kelly", Hilary w wersji wojskowej ;D

Pzdr

BEZIMIENNA_3

Ja wiem czy te filmy sa warte obejrzenia? Ja oglądam je czasem dla relaksu (m. in. ,,Historia kopciuszka'', ,,Idealny facet'' i dwie części ,,Fałszywej dwunastki''.

BEZIMIENNA_3

mi także bardzo się ten film podobał,a zwłaszcza końcowa piosenka...zawsze mi się chce na niej płakac...a film może podoba mi się tak bardzo, bo sama jestem zwiazana z muzyką tak jak główna bohaterka...

użytkownik usunięty
BEZIMIENNA_3

"Perfect Man" to moim zdaniem najlepszy z Hilary Duff, nie polecam w życiu "Lizzie McGuire"!!
A "Raise Your Voice" mi się podobał, duży plus za to, że wygrała Denise - gdyby wygrała Terri to byłaby porażka i film zaliczyłabym jako kolejny głupiutki filmik o spełnieniu marzeń. 8/10 :) warto obejrzeć :)

użytkownik usunięty
BEZIMIENNA_3

Perfect Man" to moim zdaniem najlepszy z Hilary Duff, nie polecam w życiu "Lizzie McGuire"!!
A "Raise Your Voice" mi się podobał, duży plus za to, że wygrała Denise - gdyby wygrała Terri to byłaby porażka i film zaliczyłabym jako kolejny głupiutki filmik o spełnieniu marzeń. 8/10 :) warto obejrzeć :)

użytkownik usunięty
BEZIMIENNA_3

Perfect Man" to moim zdaniem najlepszy z Hilary Duff, nie polecam w życiu "Lizzie McGuire"!!